zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Nestor Премиум храна за заек с люцерна, моркови и билки, 340 гр

3.50 лв.

Изчерпан

Храна за декоративни зайчета

HAPPY BY NATURE - това е идеално подходяща и балансирана храна PREMIUM с люцерна, сушени моркови и билки, специално предназначена за зайци. Хранителната смес не съдържа изкуствени съставки, оцветители и консерванти. Всички негови елементи са внимателно подбрани в съответствие с нуждите и хранителните изисквания на зайците. Той помага за защита на здравето на зайците и им дава жизнени сили, получени директно от природата.

Люцерната съдържа много фибри, които са основни за функционирането на храносмилателната система на заека. Той е източник на калций и протеини, съдържа много бета-каротин, хлорофил и мастноразтворими витамини, главно А и К. Има пречистващ ефект. Също така значително количество метионин и цистеин в протеина на люцерна имат положителен ефект върху козината.

Морковът защитава имунната система, има антибактериален ефект и подпомага работата на храносмилателната система. Това е добър източник на каротин, който е важен в диетата като предшественик на витамин А, необходим в процеса на зрението. Благодарение на съдържанието на витамини, протеини, калций, хранителни вещества, пектини, той контролира важни жизнени процеси.

Провансалските билки - освен вкусовите и ароматните си качества, имат здравни свойства; имат положителен ефект върху функционирането на храносмилателната система и улесняват храносмилането. Те имат антибактериално, противогъбично, антипаразитно, противовъзпалително и дезинфекциращо действие; те поддържат имунната система

Състав:

царевични люспи
витаминни пелети
царевица
грах
овес
грахови люспи
пшеница
сушени зърна от рожков
ечемик
сушена люцерна 3%
сорго
сушени моркови 1,5%
ленено семе
черни слънчогледови семки
раирани слънчогледови семки
сушени ябълки
билки 0,3%

 

Код: 133 Категория:
Nestor
magnifier