zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Nestor Премиум храна за зайче с подарък крекер, 510 гр

6.50 лв.

Изчерпан

Храна за декоративни зайчета с вкусен подарък

Изключителната храна „Premium Food“ се състои само от естествени съставки. Не съдържа консерванти или оцветители. Формулата на тази идеално балансирана смес е разработена с мисълта за зайците. „Премиум фууд“ е изключително вкусен и осигурява основни хранителни вещества, за да поддържа здравето на тези очарователни животни и да поддържа правилното функциониране на техните тела.

„Премиум“ храна за зайци съдържа люцерна и морков.

Люцерната съдържа големи количества протеини, калций и фибри, които са жизненоважни за правилното функциониране на храносмилателната система, особено при зайци. Високите нива на метионин и цистин в люцерна протеин влияят положително върху растежа на новата коса. Люцерната съдържа също много бета-каротин, хлорофил и витамини, главно А и К.

Морковът защитава имунната система, има антибактериален ефект и подпомага правилната функция на храносмилателната система. Той е богат източник на каротин - провитамин на витамин А, необходим за доброто зрение. Благодарение на витамините, протеините, калция, хранителните захари и пектините, той регулира важните жизнени процеси.

Състав:
витаминни пелети
грах
царевични люспи
грахови люспи
рожкови 8%
царевица
люцерна 4%
сушен морков 3%
раирани слънчогледови семки
сорго
сушена ябълка 1,5%
пшеница
черни слънчогледови семки

 

Код: 203 Категория:
Nestor
magnifier