zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Nestor Profesional Крекер за гризачи различни видове, 2 бр. 105 гр

3.50 лв.

Крекер със сушени плодове

PROFESSIONAL стик съдържа една явно доминираща съставка, важна за здравето на домашните любимци. Той отлично допълва основната диета.

  • Плодовете на сливата съдържат множество органични киселини, витамин С, пектини, въглехидрати, фибри, танини и минерални соли, като: калций, фосфор и желязо. Те са източник на естествени антиоксиданти и флавоноиди, които подобно на танините показват противовъзпалителни свойства. Сливата има противодиарейно действие и убива бактериите в храносмилателната система.

Състав:
слива 28%
пшеница
брашно
овесени люспи
просо
овес без люспи

  • Цвеклото е източник на желязо, магнезий, калий, витамини от група В и витамин С. Те подпомагат кръвоносната система, увеличавайки асимилацията на кислород в клетките. Те повишават имунитета и имат противотуморни свойства.

Състав:
цвекло 13%

  • Портокалът е перфектен източник на витамин С, диетични фибри, фолиева киселина и калий. Витамин С повишава имунитета и увеличава усвояването на желязо. Недостигът на витамин С е особено опасен за здравето на морските свинчета.

Състав:
портокали 12%

  • Морковът защитава имунната система, има антибактериален ефект и подпомага правилната функция на храносмилателната система. Той е богат източник на каротин - провитамин на витамин А, необходим за доброто зрение. Благодарение на витамините, протеините, калция, хранителните захари и пектините, той регулира важни жизнени процеси.

Състав:
моркови 26%

Добавки:
вит. В1 0,8 mg / kg
вит. B2 3,0 mg / kg
вит. B6 1,5 mg / kg
вит. K3 1,5 mg / kg
вит. C 20,0 mg / kg

 

Код: Няма Категория:
Nestor
magnifier