zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Повод лента Anipro Hexagon 20мм/120см с черна карабинка

21.60 лв.

Полипропиленовата лента с шарка на пчелна пита (шестоъгълна) от двете страни и PVC покритие е изключително здрава и устойчива. Благодарение на своята структура и покритие, тази лента има няколко важни характеристики:

  • Издръжливост: Значително по-издръжлива от стандартните полипропиленови ленти, което я прави подходяща за интензивна употреба.
  • Устойчивост на абразия: Повърхността на лентата е устойчива на износване, което я прави подходяща за приложения, където има постоянен контакт и триене.
  • 100% водоустойчива: Лентата е напълно водоустойчива, което я прави идеална за външни условия и за употреба в среди с висока влажност.
  • Антибактериална: Лентата е обработена така, че да предотвратява развитието на бактерии, което я прави хигиенична и подходяща за различни приложения, включително медицински и хранителни среди.
  • Неразтеглива: Лентата не се разтяга, което гарантира запазване на формата и функционалността ѝпрез целия период на употреба.

Обковът на тази лента включва метална висококачествена карабинка с покритие. Това осигурява допълнителна здравина и устойчивост на корозия, което е особено важно при използване в тежки условия. Карабинката гарантира надеждност и дълъг живот на обкова.

magnifier