zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация
SALE 25%

Prestige Premium European Finches 0.800 кг. -пълноценна храна за ФИНКИ

12.00 лв.

Пълноценна храна за Европейски финки/Амадинки

Prestige Finches Triumph Premium е семенна смес, съставена от грижливо подбрани семена и е обогатена с допълнителни Витамини, Амино киселини и Минерали, съдържащи се в пресовани В.А.М. гранули.Те съдържат повече от комплекса Florastimul (>1%), който гарантира оптималнa активност и условия на живот. Пречистените черупки от стриди осигуряват добрата функция на мускулестия стомах и правилен калций/фосфор баланс.

Premium Native Birds – Пълноценна храна за европейски финки

Канарено семе 57%
Рапично семе 12%
Жълт паникум 5%
Червено просо 5%
Ленено семе 4%
Семена от диви треви 3%
Жълто просо 2%
Конопено семе 2%
Червен паникум 1%
Нигерово семе 1%
V.A.M. гранули 8%
Черупки от стриди 2%
100%

Описание: Prestige Finches Triumph Premium е семенна смес, съставена от грижливо подбрани семена и е обогатена с допълнителни Витамини, Амино киселини и Минерали, съдържащи се в пресовани В.А.М. гранули.Те съдържат повече от комплекса Florastimul (>1%), който гарантира оптималнa активност и условия на живот. Пречистените черупки от стриди осигуряват добрата функция на мускулестия стомах и правилен калций/фосфор баланс.

Състав: Семена, зърнени съставки, вторични субпродукти на растителна основа, минерали, екстракт от растителни протеини, масла и мазнини.

Съдържание: 14 % Протеини, 10 % Масла, 6 % Влакнини, 6 % Пепел, 0,9 % Калций, 0,5 % Фосфор
Допълнителни вещества: 6.000 I.E./U.I./I.U./I.A. Вит.А;  1.200 I.E./U.I./I.U./I.A. Вит.D3;  14 мг. Вит.Е;7мг. Мед – Меден сулфат

Опаковки: 0.8кг.

 

Код: VA421191 Категория:
Prestige Premium European Finches 0.800 кг. -пълноценна храна за ФИНКИ
magnifier