zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Pro Plan Elegant 400 гр. за котки със сьомга

12.40 лв.

Pro Plan 400 гр. - за млади или по-възрастни котки, със сьомга

 

Код: 4962 Категория:
Pro Plan Elegant 400 гр. за котки със сьомга
PURINA® PRO PLAN® ELEGANT, богата на сьомга

Пълноценна суха храна, научно формулирана за котки в зряла възраст с чувствителна кожа. PURINA® PRO PLAN® ELEGANT с контрол на космените топки е храна формулирано от ветеринарни лекари и специалисти по хранене. Съдържа бленд от съставки, които подпомагат здравата кожа и красивата козина на твоята котка. Добавените фибри спомагат за контролирането на космените топки като те преминават нежно и безопасно през храносмилателния тракт.

Това е висококачествена храна съчетаваща всички основни хранителни вещества, включително витамини от група В, витамин Е и цинк, както и омега-3 и -6 Мастни киселини и диетични Влакнини.

За красива и лъскава козина

За красива и лъскава козина

Продуктът подхранва кожата и козината на котката благодарение на Омега 3 и 6 мастни киселини и други есенциални съставки.
Намалява прекомерната загуба на козина

Намалява прекомерната загуба на козина

Спомага за намаляването на прекомерната загуба на козина чрез високи нива на протеин и хранителен бленд от витамини и минерали
​Контролира космените топки

​Контролира космените топки

Контролира образуването на космени топки и безопасно и нежно отвежда козината в храносмилателния трактчрез научно създадената формула, която съдържа специално селектирани фибри. Те улавят козината, отвеждат я от стомаха към червата, така че тя се изхвърля чрез фекалиите.
magnifier