zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Pro Plan Original cat 1,5кг храна за израстнали котки с пиле

33.70 лв.

Пълноценна суха храна, научно формулирана за котки в зряла възраст.

 

Код: 5956 Категория:
Pro Plan Original cat 1,5кг  храна за израстнали котки с пиле

Храната съдържа всички хранителни вещества, от които твоята котка се нуждае, за ежедневна жизненост и дългосрочно здраве. Съдържа OPTIRENAL, защитна хранителна смес, която спомага за поддържането на бъбреците здрави.

PURINA® PRO PLAN® съдържа специфична комбинация от съставки, научно разработени да окажат въздействие върху дългосрочното здраве на котката. PURINA® PRO PLAN® ORIGINAL комбинира всички жизненоважни хранителни вещества, витамини А, С и Е и омега 3 и 6 Мастни киселини и естествен Пребиотик във висококачествена храна за котки.

Котка в зряла възраст

Тегло (kg) g/на ден
2-4 35-65
4-6 65-95
6-8 95-125

Тези количества са препоръчителни, за да се поддържа идеално телесното Състояние на твоята котка. Те се менят в зависимост от възрастта, нивото на активност и околната среда. Наблюдавай теглото на твоята котка и коригирай дневните дажби съобразно това. Винаги осигурявай чиста и прясна вода за пиене. За здравето на твоята котка се консултирай редовно с ветеринарен лекар.

Пиле (21%), дехидратиран птичи протеин, пшеница, ориз, царевичено глутеново брашно, животинскa мазнинa, яйчен прах, царевица, изсушен корен от цикория, минерали, пшенично глутеново брашно, рибено масло, хидролизат, мая.

PURINA® PRO PLAN® ORIGINAL ADULT с OPTIRENAL®

КЛЮЧОВИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА Суха храна
Влажност 6%
Протеини 36%
Съдържание на мазнини 16%
- Омега-6 мастни киселини 1.81 до 2.77%
- Омега-3 мастни киселини 0.40 до 1.40%
Въглехидрати 34%
Хранителни влакнини 1%
Калций 1.2%
Фосфор 1.05%
Витамин A 20392 IU/kg
Витамин D3 1196 IU/kg
Витамин E 621 IU/kg
Витамин C 70 mg/kg
Таурин 2177 mg/kg
Енергийна стойност (ME)1 3.8 kcal/g

Изчислени с помощта на модифицираните коефициенти на Атуотър

Балансирана рецепта, която подпомага цялостното здраве на котката. Тя съчетава основните хранителни вещества, включително витамините А, С и Е, за силна имунна система и здрава кожа и козина. Рецептата е също така с високо съдържание на протеини, за да поддържа здрави мускули и здравословно тегло, докато хрупкавите гранули доказано предпазват зъбите от плака и натрупване на зъбен камък.
Поддържа здрави стави и добра подвижност

Поддържа здрави стави и добра подвижност

Съдържа високо ниво на протеини (36%) за поддържане на мускулната маса и допринася за стройно телосложение.
Поддържа здрава имунна система

Поддържа здрава имунна система

Високо съдържание на протеини (36%) и витамини С и Е.
​Помага за защита на зъбите от натрупване на плака и натрупване на зъбен камък. Намалява натрупването на зъбен камък по зъбите с до 40%

​Помага за защита на зъбите от натрупване на плака и натрупване на зъбен камък. Намалява натрупването на зъбен камък по зъбите с до 40%

Гранули, покрити със специално вещество, свързващо калция, благодарение на което калцият в слюнката не може да образува зъбен камък

 

 

magnifier