zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Pro Plan Small&Mini Puppy Chicken - храна за подрастващи кучета богата на пиле 700 гр

13.80 лв.

Пълноценна суха храна, специално разработена за бебета кучета от малки и мини породи.

 

Позволява на развиващата се имунна системана кученцата да реагира по-ефективно

Позволява на развиващата се имунна системана кученцата да реагира по-ефективно

Формула за цялостна защита на зъбите

Формула за цялостна защита на зъбите

​Комбинация от ключови хранителни вещества, които подпомагат поддържането на здрави стави за по-активен живот на кученцата

​Комбинация от ключови хранителни вещества, които подпомагат поддържането на здрави стави за по-активен живот на кученцата

Специални съставки за силна естествена защита и здраве през целия живот

Специални съставки за силна естествена защита и здраве през целия живот

Растеж на кучето

Тегло (kg) 1.5-3 месеца 4-5 месеца 6-8 месеца 9-12 месеца
1 55 55 55-Зряла възраст Зряла възраст
5 60-85 80-70 70 70-Зряла възраст
10 75-115 120-140 145 145-Зряла възраст

Бременност и Кърмене: моля виж уеб сайта на PURINA® PRO PLAN® или попитайте Вашия ветеринар.

Отбиване от Кърмене и израстване: По време на отбиването от 3 до 6 седмици, започни да предлагаш на кученцето навлажнена храна PURINA® PRO PLAN® PUPPY 3 или 4 пъти на ден. След отбиването хранеи според таблицата с препоръчителни дажби. След 3 месечна възраст постепенно спри да навлажняваш храната. Поддържането на добро телесно Състояние на твоето кученце по време на растежа е важно за здравословното му развитие. Коригирай дневните дажби, в зависимост от нивото на активност на твоето кученце, физическото му Състояние и индивидуални нужди. Винаги осигурявай чиста и прясна вода за пиене. За здравето на твоето куче се консултирай редовно с ветеринарен лекар.

Пиле (20%), дехидратиран птичи протеин, пшеница, животинска мазнина, соево брашно, ориз (7%), царевично глутеново брашно, каша от цвекло на прах, царевица, пшенично глутеново брашно, минерали, яйчен прах, рибено масло, хидролизат, коластра на прах (0.1%).

​SMALL AND MINI PUPPY С OPTISTART™

КЛЮЧОВИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА Суха храна
Влага 8%
Протеини 32%
Съдържание на мазнини 21%
- Омега-6 масни киселини 3.1%
- Омега-3 масни киселини 0.4%
- DHA 0.07%
- EPA+DHA 0.22%
Въглехидрати 29.5%
Хранителни влакнини 2%
Калции 1.5%
Фосфор 1.05%
Витамин D3 1184 IU/kg
Енергийна стойност (ME) 3.9 kcal/g

 

PURINA® Pro Plan® Small & Mini Puppy с OPTISTART® и Коластра, богата на Пиле суха храна за малки кученца до 1 година е Пълноценна храна, която съдържа формула от специални хранителни съставки подходяща за кученца от дребни и мини породи. С добавената съставка Коластра, първото майчино мляко, OPTISTART® подсилва естествените защити на кучецата от дребни и мини породи, помагайки им да се борят с всекидневните предизвикателства и да изгграждат силна Имунна система, която да поддържа здравето им в дългосрочен план.

PURINA® Pro Plan® OPTISTART® с Коластра засилва имунния отговор с до 50%. След проведено проучване от PURINA® е установено, че кученца, които приемат храна допълнена с животинска Коластра, показват 50% по-ефикасен отговор към CDV ваксината в сравнение с контролна група. Добавянето на Коластра и Salibra 70 помага за поддържането на по-високи нива на антитела в организма на кученцата, в сравнение с тези, в чийто храна липсва добавена Коластра.

Тази суха храна за малки кученца съдържа лесно усвоими съставки и баланс от хранителни вещества. OPTISTART® съдържа хранителни съставки с научно доказани ползи за храносмилането на малките кученца и предпазва от стомашни разстройства чрез повишаванена разнообразието и устойчивостта на чревната Микрофлора. Освен това съдържа необходимото количество калций, фосфор и Витамин D, за да осигури нормалното развитие на ставите. Продуктът подпомага визуалното и мозъчно развитие, както и доброто качество на изпражненията в периода на захранване.

magnifier