zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Протектори за нокти прозрачни с БРОКАТ, 20 бр

В момента този артикул не е наличен.

Комплект от протектори за нокти на котки

Тези протектори ефективно притъпяват ноктите на вашата котка и същевременно предпазват от проблемното надраскване на вашите мебели.

 

Приложението е просто:
1) Започнете, като изпробвате птотектора на нокътя без лепило, за да сте сигурни, че той приляга плътно.
2) След като имате правилния размер, просто напълнете всяка капачка за нокти с 1/3 с предоставеното лепило и накрайника на апликатора, след което внимателно плъзнете капачката върху нокътя.
3) Накрая наблюдавайте котката си за 5 минути, докато лепилото стегне и след това сте готови!

Тези протектори са удобни за вашата котка и ще издържат приблизително 4 седмици, докато котката ви изхвърли ноктите си по естествен път.

Като цяло капачките за нокти се предлагат в три размера: малък, среден и голям. Тези размери зависят от теглото на вашата котка. Всеки комплект от протектори съдържа 1 брой лепило за нокти и 1 брой накрайник за лепилото. То е достатъчно за всички нокти.

Помолете приятел за помощ. Въпреки че е възможно сами да поставите капачки за нокти върху котката си, целият процес протича много по-гладко, ако задържите и успокоите котката си, докато приятел или член на семейството нанася лепилото върху капачката на ноктите. След като протекторите са готови, можете просто да ги плъзнете по ноктите на котето.

Покажете ноктите на котката си. Използвайки палеца и показалеца си, леко стиснете горната и долната част на лапата. Поставете показалеца си върху подложката на лапата на нокътя, който искате да покриете. Над нокътя, който искате да затворите, избутайте надолу и навън (далеч от тялото на котката) с палец. След това нокътът, който искате да затворите, трябва да изскочи.

Поставете капачките на ноктите. Напълнете върха на апликатора с лепило. Изстискайте една или две капки лепило в капачката на нокътя, като използвате върха на апликатора. Това ще запълни капачката на нокътя с лепило. Стиснете внимателно страните на капачката на нокътя, за да разпределите равномерно лепилото вътре. Плъзнете капачката на удължения нокът на котката, докато влезе добре.
Ако се опитвате да предотвратите надраскване и скъсване на мебелите ви, вероятно е нужно да сложите протектори на ноктите само на предните лапи на котката. Разберете, че може да отнеме известно време на котката ви да се приспособи към носенето на протектори за нокти.

Произход: Китай

Комплекта съдържа 20 бр . протектори, 1 бр. лепило и 1 бр. накрайник за лепилото.

 

Код: Няма Категория:
magnifier