zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Sera Cl -Test 15ml

11.50 лв.

Sera Cl -Test 15ml

Добавянето на хлор в чешмяната вода предизвиква корозия и наранявания на по злизестите мембрани на рибите. С използването на Sera Cl Test, Вие лесно и сигурно можете да проверите съдържанието на хлор в чешмяната вода. Sera chlorvec премахва и неутрализира агресивният хлор от чешмяната вода. Съдържа: 15мл реагент, мерителен съд, инструкции за употреба. Достатъчен за ок. 45 теста.
 
На много места хлора е добавен в питейната вода като дезинфектант. Хлора е силно разяждащ и вреди на слузестата мембрана на рибите. Дали се съдържа хлор във питейната вода може лесно да се установи с sera Chlor-Test. Sera aquatan (вижте инструкциите му за дозировка) неутрализира вредното влияние на хлора, когато се смесва директно с водата от водопровода. 
  Инструкции за употреба:
1.Изплакнете шишенцата няколко пъти с водата, която ще тествате. След това напълнете до маркираните 20 мл. Подсушете шишенцете от външната страна. 
2. Добавете 8 капки от реагента. Затворете капачката и раздрусайте силно.
3. Веднага се установява цвета. Сложете коубичката на бяла повърхност и погледнете отгоре вътре. Препоръчваме сравнението да се прави при дневна светлина, без директното попадане на слънчева такава. 
4. Ако не се появи промяна на цвета, значи във водата няма вреден хлор. Хлора се установява при 0.02 мг/л чрез жълто оцветяване, а при по-големи стойности се появява и червен цвят. 
5. Почистване: преди и след всеки тест измивайте добре с вода.  
Съхранявайте на хладно и тъмно. След употреба затваряйте добре и веднага реагентите. 
Пазете от деца и домашни любимци!

 

Код: 121309 Категория:
SERA
magnifier