zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Sera Goldy Nature - натурална храна за златни рибки

от: 4.40 лв.

Естествено хранене на декоративни риби с новата серия храни Nature

Хранене с насекоми като висококачествен и устойчив източник на протеини

Goldy Nature съдържа хранителни насекоми - брашно от насекоми (висококачествен и устойчив източник на протеини), отговаряща на естествения хранителен спектър на декоративните риби. Съществуват обаче и други основателни причини за използването на насекоми в храните за декоративни риби: Храната, получена от малките мухи (Hermetia illucens), е богата на протеини, много лесносмилаема за декоративни риби и осигурява необходимия хранителен профил. Освен това производството на храна за насекоми спестява много природни ресурси.

Здравословното хранене е актуална тема и в грижата за аквариума. Висококачествената храна е основата и е не само полезна за здравето, но и за храносмилането. Храната, която се смила лесно от рибите, осигурява намаляване на замърсяването на водата и по този начин води до по-добри условия на живот и трайно чиста вода. Според съвременните научни проучвания разнообразна диета със съставки, близки до природата, е най-добрата защита срещу възможни дефицити. Жизненоважни вещества като витамини, пигменти, антиоксиданти, комплексни вторични растителни вещества, както и пребиотици и пробиотици са полезни и съществени вещества, които се добавят към храната.

Според настоящите научни открития главно естествените жизнени вещества като астаксантин имат особено благоприятен ефект върху благополучието, устойчивостта на болестите и дълголетието. Астаксантинът се получава от водораслите Haematococcus и не само притежава свойства на антиоксидант, повишаване на фертилността и имунно укрепване, но допълнително усилва оцветяването на декоративните риби. В сравнение със синтетичния астаксантин естествената висококачествена суровина води до по-добри резултати.

Инструкции за храненето: Давайте веднъж или два пъти дневно през цялата година, но само по толкова, колкото животните могат да изядат за кратко време. Младите риби може да се хранят по-често. Може да натрошите леко люспите.

Код: Няма Категории: ,
SERA
magnifier