zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Simple Solution Urine Dry Пудра за кучета и котки против петна и миризми, 680 гр

17.30 лв.

Изчерпан

чудесен препарат за отстраняване на неприятни миризми и упорити петна

Пудра за кучета и котки Simple Solution Urine Dry е бързо и ефективно средство за почистване както на лаещите, така и на мъркащите домашни любимци, по-скоро на свършеното от тях. Направена е по уникална формула, която абсорбира урината и я преобразява в прах, който може да се почиства лесно.

Пудра за кучета и котки Simple Solution Urine Dry не прикрива източника на неприятни миризми, а просто го поглъща и отстранява. Не са необходими кърпи или парцали за почистване. И като бонус към предимствата добавяме и факта, че е безопасна за животните, а също и за хората, когато се използва според указанията.

Безопасна за употреба около деца и животни, когато се използва според указанията.

Употреба: Нанесете обилно количество от пудрата върху замърсената зона. Уверете се, че използвате достатъчно количество от продукта, за да покрие двойно размера на видимата част от урината. Изчакайте 5-10 минути, за да може пудрата да абсорбира урината от килима. Изчистете с прахосмукачка третираната зона. Източникът на миризма ще изчезне, оставяйки килима ви чист и сух.

Състав: супер абсорбиращи частици и натриев бикарбонат.

Внимание: Избягвайте контакт с очите, тъй като може да причини дразнене. В случай на такъв, измийте с вода. Пазете всички почистващи продукти далеч от деца и животни.

 

Код: 1010003 Категория:
simple solution
magnifier