zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

ThermoSwitch - Термо легло/дюшек за куче Korfu

от: 53.60 лв.

Thermo-Reflection Technology  е иновативна система за поддържане на оптимална температура на четириногите, както през топлите така и през студените дни.

Леглото за кучета KORFU е уникално, патентовано легло, което е подходящо за всички сезони!

Прекомерната топлина, но особено застудяването на земята и неудобните повърхности за лежане могат да доведат до мускулно-скелетни заболявания или преждевременно стареене при много кучета, независимо от техния размер.

Това легло предлага на вашето куче релаксиращо място за спане, използвайки специални високотехнологични материали, които първоначално са разработени за пътуване в космоса. Страничните стени буквално ви приканват да се облегнете и да се отпуснете. Повърхността за лежане и страничните стени са пълни с мек PP, който позволява на вашето куче да заема удобна и релаксираща позиция по всяко време. Благодарение на уникалната патентована дишаща терморефлексна технология, легло KORFU отговаря на всички изисквания за регулиране на температурата в зависимост от сезона.

Код: Няма Категория:
ThermoSwitch - Термо легло/дюшек за куче Korfu

За всеки сезон благодарение.

  • През зимата поддържа вашето куче топло благодарение на изолационните слоеве и го предпазва от студената земя. Благодарение на високите странични стени, студът е защитен и отстрани и по този начин осигурява уютно място.
  • През лятото специалната мрежеста материя на леглото гарантира, че се съхранява по-малко топлина и леглото на вашето куче остава приятно хладно. Двуслойната основа и странични стени, които са снабдени с вътрешен патентован високотехнологичен топлоотразителен материал, осигуряват приятен, добре темпериран комфорт при сън и почивка.

Леглото KORFU е не само функционално, но и лесно за поддръжка. Калъфката се сваля лесно и се пере на 30 градуса.

Дишаща

magnifier