zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Tropical D-50 PLUS 12 гр. ежедневна храна на люспи за хайверни рибки

2.20 лв.

TROPICAL D-50 PLUS за ежедневно хранене на дискуси и други видове риби с аналогични хранителни изисквания, за хайверни и млади рибки

Храна подсилваща естествената окраска с високо съдържание на протеини (50%), за ежедневно хранене на дискуси и други видове риби с аналогични хранителни изисквания. Изключителна хранителна стойност прави D-50 PLUS перфектна храна за хайверни и млади рибки. Съдържа калмари и крил, които са много вкусни и са източник на лесно усвоими протеини и аминокиселини. Високо съдържание на естественият астаксантин от алгите Haematococcus pluvialis осигурява наситени и интензивни, но естествени цветове. Устойчивостта за заболяване се увеличава от естествения имунен стимулатор – бета-глюкан. Рибите редовно хранени с D-50 PLUS са жизнеспособни, здрави и готови да се присъединяват към хвърляне на хайвера. Препоръчва се разнообразяване на хранителната диета с други харни на Tropical за дискуси.

Анализ: суров протеин мин. 50,0%, сурови мазнини min.7.0%, сурови влакнини макс. 4,0%, минерали, макс. 10,5%, влага макс. 8,0%.

 

Код: 723913 Категория:
Tropical

Производител: Tropical, Полша

Вносител: Ниагара ЕООД

Храна за риби.

magnifier