zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Тунел за котки с 5 изхода

47.50 лв.

Изчерпан

Забавен тунел звезда

КАЧЕСТВО: Изработена от супер здрав полиестер, устойчив на разкъсване и пружинна стоманена рамка със защитни краища, осигуряват безопасна игра.
Сгъваеми: Нашите тръби могат лесно да бъдат сгънати за секунди и могат да бъдат транспортирани и съхранявани с тях, когато са сгънати. Всяка тръба е висока приблизително 30 см, така че можете да я вземете със своя домашен любимец.
МНОЖЕСТВЕНИ КАНАЛИ: 5 просторни канала и 6 дупки, с висящи играчки, дават на вашите котенца повече забавление, котките могат да си почиват, да ловуват и да играят.
Интерактивност: По-интерактивна от котешки палатки, кубчета, райета, пера и играчки за мишки. Това е чудесен начин да насърчите ежедневните упражнения и да поддържате вашите домашни любимци активни.
Тази уникална игра съчетава 5 просторни тунела, за да даде на котката ви повече място за скитане, нападение и скриване от всеки друг единичен тунел. Уникални детайли като дупка и люлеещи се камбани добавят забавление към вашата котка.
Изработена е от траен полиестерен материал, който се противопоставя на заплитане и разкъсване дори и на остри котешки нокти. Здравата стоманена рамка помага да се поддържа формата на тунела.
Тунелът може да се сгъне в малък обем за лесно транспортиране. Можете да го занесете в парка или да пътувате, за да може вашата котка и вашите другари да си взаимодействат и да играят.
Котешкият тунел има голямо пространство, не само за котките да играят, но също така позволява на котката да си почива вътре, осигурявайки лично пространство за котката.
Тегло: 470гр
Размер: Сгънат 31 * 4 см 
Цвят: Синьо-Черен и жълто-розов
Материал: полиестер
Съдържание на пакета:
1 * Тунел за котки
1 * Чанта за съхранение

Забележка: Светлинното заснемане и различният дисплей могат да доведат до малко по-различен цвят на предмета в картината от истинския. Грешка при измерване е разрешена +/- 1-3cm.

Произход: Китай

 

Код: P34 Категория:
magnifier