zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

WAUDOG Nylon Military - Нагръдник за куче със SMART ID виртуален паспорт при изгубване -Камуфлаж

от: 17.30 лв.

Бъдете по-спокойни с това модерно цифрово решение за безопасността на вашия домашен любимец!

Този интелигентен ID етикет идва с уникален QR код и безплатно многофункционално приложение, за да сте сигурни, че ЩЕ намерите вашето куче, ако той или тя реши да изпита повече свобода.

WAUDOG SMART ID е единна виртуална система за данните на Вашият домашен любимец.

При загуба на домашният любимец, човекът който сканира QR кода, получава достъп до контактите на собственика. В същото време собственика получава местоположението на животното си по мейл.

Всичко това се случва посредством безплатното приложение WAUDOG SMART ID в което активирате УНИКАЛНИЯТ QR код.
Въвеждате Вашите данни и данни (включително и снимка на домашният Ви любимец), които ще бъдат достъпни за човек, който сканира QR кода, в случай , че вашият домашен любимец се изгуби и бъде намерен.

В този момент Вие, ще получите e-mail  с местоположението на животното, а човекът който го открие ще може да се свърже бързо с Вас 🙂

Със опцията Lost pet alert изпращате спешно известие на другите потребители на приложението, които се намират близо до Вас, че вашият домашен любиец е изгубен. С което увеличавате възможността да бъде открит възможно по-скоро.
Приложението съдържа още много функции, които да следят здравословното състояние на домашният любимец, както и да напомня за предстоящи ваксини и регулярни прегледи.

Код: Няма Категория:
WAUDOG Nylon Military - Нагръдник за куче със SMART ID виртуален паспорт при изгубване -Камуфлаж

Военният стил винаги е бил водеща в света на модата.

Нов продукт от серията WAUDOG Nylon е изработен от висококачествен, устойчив на износване найлон с издръжлива закопчалка и мека подплата със светлоотразителни елементи.
Бързо освобождаващият се нагръдник е удобен за използване и носене. След еднократно поставяне лесно се поставя и сваля през глава и се закопчава с едно движение. Меката подплата намалява натиска върху гърдите на кучето, а светлоотразителните елементи правят ходенето по-безопасно през нощта. Дръжката ви позволява да държите вашия домашен любимец в случай на нужда.

Основни предимства:
- Бързо освобождаващ
- Използваема дръжка
- Таг за домашен любимец с QR паспорт

РАЗМЕРИ:

S - Широчина на повода : 15мм; Гръдна обиколка- регулируем: 40см-55см

М - Широчина на повода: 20мм; Гръдна обиколка- регулируем: 50см-80см

L - Широчина на повода: 25мм; Гръдна обиколка- регулируем: 60см- 90см

magnifier