zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

WAUDOG Nylon Summer - Нашийник за котка със SMART ID виртуален паспорт при изгубване

6.90 лв.

Бъдете по-спокойни с това модерно цифрово решение за безопасността на вашия домашен любимец!

Този интелигентен ID етикет идва с уникален QR код и безплатно многофункционално приложение, за да сте сигурни, че ЩЕ намерите вашето коте, ако то или тя реши да изпита повече свобода.

WAUDOG SMART ID е единна виртуална система за данните на Вашият домашен любимец.

При загуба на домашният любимец, човекът който сканира QR кода, получава достъп до контактите на собственика. В същото време собственика получава местоположението на животното си по мейл.

Всичко това се случва посредством безплатното приложение WAUDOG SMART ID в което активирате УНИКАЛНИЯТ QR код.
Въвеждате Вашите данни и данни (включително и снимка на домашният Ви любимец), които ще бъдат достъпни за човек, който сканира QR кода, в случай , че вашият домашен любимец се изгуби и бъде намерен.

В този момент Вие, ще получите e-mail  с местоположението на животното, а човекът който го открие ще може да се свърже бързо с Вас 🙂

Със опцията Lost pet alert изпращате спешно известие на другите потребители на приложението, които се намират близо до Вас, че вашият домашен любиец е изгубен. С което увеличавате възможността да бъде открит възможно по-скоро.
Приложението съдържа още много функции, които да следят здравословното състояние на домашният любимец, както и да напомня за предстоящи ваксини и регулярни прегледи.

Нашийника за коте със звънче, е изработен от копринено гладък но издръжлив найлон, който е лек и устойчив на износване и разскъсване.

COLLAR използват високотехнологична, усъвършенствана технология за печат, която гарантира устойчивсост и не позволява избледняване на цветовете.
Така можете да се радвате на уникалните багри на цветовете максимално дълго време.

При появила се мръсотия, е лесен за пране на ръка и изсъхва изключително бързо.

Нашийника е с НАДЕЖНА ЗАКОПЧАЛКА, която НЕ може да се откопчае сама, благодарение на допълнителното закопчаване.

РАЗМЕРИ: 

Широчина: 10мм

Регулируем: 20см- 30см. 

 

magnifier