zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

WAUDOG - Светещ в тъмното, водоустойчив нашийник за куче със SMART ID виртуален паспорт при изгубване

от: 19.90 лв.

Бъдете по-спокойни с това модерно цифрово решение за безопасността на вашия домашен любимец!

Този интелигентен ID етикет идва с уникален QR код и безплатно многофункционално приложение, за да сте сигурни, че ЩЕ намерите вашето куче, ако той или тя реши да изпита повече свобода.

WAUDOG SMART ID е единна виртуална система за данните на Вашият домашен любимец.

При загуба на домашният любимец, човекът който сканира QR кода, получава достъп до контактите на собственика. В същото време собственика получава местоположението на животното си по мейл.

Всичко това се случва посредством безплатното приложение WAUDOG SMART ID в което активирате УНИКАЛНИЯТ QR код.
Въвеждате Вашите данни и данни (включително и снимка на домашният Ви любимец), които ще бъдат достъпни за човек, който сканира QR кода, в случай , че вашият домашен любимец се изгуби и бъде намерен.

В този момент Вие, ще получите e-mail  с местоположението на животното, а човекът който го открие ще може да се свърже бързо с Вас 🙂

Със опцията Lost pet alert изпращате спешно известие на другите потребители на приложението, които се намират близо до Вас, че вашият домашен любиец е изгубен. С което увеличавате възможността да бъде открит възможно по-скоро.
Приложението съдържа още много функции, които да следят здравословното състояние на домашният любимец, както и да напомня за предстоящи ваксини и регулярни прегледи.

Код: Няма Категория:
WAUDOG - Светещ в тъмното, водоустойчив нашийник за куче със  SMART ID виртуален паспорт при изгубване

COLLARTEX МАТЕРИАЛ — Устойчив е на вода и мръсотия — буквално отблъсква влагата. Грижата за Collartex е изключително лесна - просто изплакнете нашийника с вода и подсушете с кърпа.

СВЕТИ В МРАКАСВЕТИ В МРАКА — Можете лесно да създадете перфектен външен вид, за да превърнете вашето куче в модна икона на разходките.

УСТОЙЧИВ НА МИРИЗМИУСТОЙЧИВ НА МИРИЗМИ — Collartex не абсорбира никакви миризми и дори няма собствена миризма.

ПРИЯТЕН НА ДОПИРПРИЯТЕН НА ДОПИР — Мек и кадифен — ще ви хареса да го държите в ръката си, а вашето куче ще обича да носи този водоустойчив нашийник. Collartex не дърпа козината на вашето куче и не причинява дискомфорт — нашийникът ще лежи нежно върху врата на вашия домашен любимец.

SMART QR TAGSMART QR TAG— Това е модерно цифрово решение за безопасността на вашето куче. Този етикет за домашен любимец има QR код върху него, който води до многофункционално мобилно приложение.

НАДЕЖДЕН ХАРДУЕРНАДЕЖДНА МЕТАЛНА КАТАРАМА — Никога не се отваря сам, защото катарамата е много издръжлива. Освен това е лесно да се използва! Обмисленият дизайн ви позволява да затворите закопчалката само за една секунда и след това да я отворите с една ръка.

 

РАЗМЕРИ:

S - Широчина: 15мм; Вратна обиколка регулируем: 25-35см

М - Широчина: 20мм; Вратна обиколка регулируем: 28-40см

L - Широчина: 25мм; Вратна обиколка регулируем: 34-49см

XL - Широчина: 25мм; Вратна обиколка регулируем: 38-58см 

XXL - Широчина: 40мм; Вратна обиколка регулируем: 46-70см

 

 

  • WAUDOG - Светещ в тъмното, водоустойчив повод за куче със  SMART ID виртуален паспорт при изгубване
    WAUDOG - Светещ в тъмното, водоустойчив повод за куче със  SMART ID виртуален паспорт при изгубване

    WAUDOG - Светещ в тъмното, водоустойчив повод за куче със SMART ID виртуален паспорт при изгубване

    от: 27.70 лв.
magnifier