zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

World's Best Cat Litter ЛАВАНДУЛА за две или повече котки

от: 26.50 лв.

100% натурална котешка тоалетна, биоразградима и напълно безвредна.

MULTIPLE CAT CLUMPING LITTER - при две и повече котки у дома с аромат на лавандула
Най-после –  тоалетна която вашата котка използва е най-добрата котешка тоалетна за вашият дом! С добавени изцяло растителни съставки (растителни смоли) и повишен контрол на миризмите, тази постелка е подходяща за когато във вашият дом живеят 2 или повече котки. Тя е с лека, мека структура и има способността веднага да става на бучки.
Опаковка         За една котка    За две котки        За три котки
3.18 кг               30 дни               15 дни                   10 дни
6.35 кг               30 дни                20 дни
12.7 кг               60 дни                45 дни
Произведено в САЩ.
Клиентите за World's Best Cat Litter™
"Използването на постелката за много котки „MULTIPLE CAT CLUMPING LITTER” ми спести много главоболия. Аз имам два много едри котарака и една малка женска котка. Аз съм изненадана как задържа миризмите и се слепва така добре. Благодаря ви много! Препоръчвам тази тоалетна на всички собственици на котки."
—SHEILA C. & MILLIE
Малко история
Хората имат дълга история с домашните котки, но историята на котешката тоалетна е кратка. Котешката тоалетна е представена за пръв път през 1947 г. но тя не се слепва на бучки. Първата котешка тоалетна която става на бучки е представена едва през 1980г. Но ние се запитахме – „ТОВА ЛИ Е НАЙ-ДОБРОТО КОЕТО ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ?”
За това ние искахме да повишим резултатите от слепващата се котешка тоалетна и намерихме отговора в пълнозърнестата царевица.
World's Best Cat Litter™  - ОПИТАЙТЕ РАЗЛИКАТА!
В основата на нашата патентована формула стои овладяването на естественото свойство на пълнозърнестата царевица да абсорбира течности, като осигурява изключителен контрол на миризмите и лесно почистване. World's Best Cat Litter™ съдържа хиляди малки пори които са като капан за лошите миризми и се слепва бързо на удобни за лесно събиране бучки. Благодарение на това, че е направена от 100% натурално царевично зърно е дълготрайно решение за домашните любимци, за хората и за планетата.
Повече информация:
Осезаем контрол на миризмите
World's Best Cat Litter™ е единствената котешка тоалетна направена от пълнозърнеста царевица. Това означава, че естествено абсорбиращата структура на зърната задържа неприятните миризми вътре в постелката.
Използвайки World's Best Cat Litter™ за елиминиране на неприятните миризми вие запазвате свежият въздух във вашият дом.
Гостите ви не отбелязват за лошо миришещата "кутия."
Някой котки отказват да ползват зле миришеща тоалетна, а вашата котка ще оцени контрола на миризми  на World's Best Cat Litter™.
Най-важното миризмите няма да застават между вас и вашата котка!
Бързо образуване на бучка
World's Best Cat Litter™ за кратко време улавя течностите и не позволяват на замърсителите да достигнат дъното и да залепват по стените на съда.
Бързото слепване позволява останалата постелка да стои суха и така намалява количеството постелка което изхвърляте. Това означава, че по дълго ще използвате World's Best Cat Litter™!
World's Best Cat Litter™ слепва така добре, че не е нужно да загребвате и ровите, за да намерите бучките, както е при другите котешки тоалетни. Влагата се абсорбира на повърхността в компактни и лесни за почистване бучки.
Лесно почистване
 Благодарение на своята патентована, бързо абсорбираща формула World's Best Cat Litter™ е лесна за почистване.
World's Best Cat Litter™ абсорбира течностите и ги държи далеч от лопатката, никога повече замърсена лопатка.
Почиствате съда за котешка тоалетна с по-малко усилия. Бучките на World's Best Cat Litter™ за здрави и не се разпадат.
Нека си го кажем направо: почистването на котешката тоалетна е по-лесно когато не мирише! World's Best Cat Litter™ улавя миризмите във всяка бучка!
Дълготрайна
World's Best Cat Litter™  улавя течностите и не им позволява да стигат до дъното или стените на съда.
Бързо съхнещата формула оставя останалата част от постелката суха. В резултат на това една опаковка World's Best Cat Litter™ от 3. 18 кг е достатъчна за една котка за 30 дни. Това спестява вашето време и пари!*
Натуралните абсорбенти в World's Best Cat Litter™ слепват тоалетната по-бързо в сравнение с другите тоалетни – така вие използвате по-малко тоалетна за по дълго време.
Малката опаковка е достатъчна за една котка за повече от 30 дни!
*Теста е калкулиран при редовно почистване и премахване на твърдите отпадъци при домашни условия.
Безопасна за хора и домашни любимци
Понеже World's Best Cat Litter™ е произведена изцяло от естествени съставки – без добавени химикали – е безопасна за котките. За разлика от силиконовите и минералните тоалетни тя не оставя прах.
Вашата котка може да ближе лапите си след използване на World's Best Cat Litter™, това е царевица!
Нашият патентован процес на производство от пълнозърнеста царевица е разликата която вие и вашата котка може да усетите.
Безопасна за планетата
Производителят на World's Best Cat Litter™ е горд да ви предложи възможността да изберете да използвате натурална  тоалетна която е безопасна за природата. Всичко е 100 % натурално и предлага една „зелена” алтернатива на другите котешки тоалетни. World's Best Cat Litter™ не съдържа продукти които се добиват в мини, сондажи или от химичен синтез. Произвежда се изцяло от възобновяеми източници – царевица и растителни материали отглеждани във ферми.
World's Best Cat Litter™ е безопасна за животните, хората и планетата!
World's Best Cat Litter™ е без синтетични химикали, смоли и ароматизатори.
Започнете да използвате натурална котешка тоалетна за доброто на вашата котка и на природата. Вижте как една малка торба котешка тоалетна може да промени вашият дом.

 

Код: Няма Категория:
magnifier