zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

World's Best Cat Litter за една котка

от: 26.50 лв.

100% натурална котешка тоалетна, биоразградима и напълно безвредна.

LUMPING CAT LITTER
Благодарение на своя изключителен контрол на миризмите и силна слепваща способност, тази котешка тоалетна е подходяща за жилища с една или две котки. Котките обичат меката структура на World's Best Cat Litter™. Тъй като те  драскат и ровят в тоалетната, бързото слепване осигурява добър контрол на миризмите и същевременно минимизира изхвърлянето на прах и следи от стъпки във вашия дом. Биоразградима, може да се изхвърли в тоалетната или да се използва като тор в градината.
 Произведено в САЩ.
 Клиентите за World's Best Cat Litter™
"Аз харесвам World's Best Cat Litter™ защото при използването и няма миризми. И в крайна сметка сменям постелката по-рядко от преди. Също така харесвам, че е направена от царевица и няма прах при смяната на тоалетната."
—JACKIE C. & TANGA
Малко история
Хората имат дълга история с домашните котки, но историята на котешката тоалетна е кратка. Котешката тоалетна е представена за пръв път през 1947 г. но тя не се слепва на бучки. Първата котешка тоалетна която става на бучки е представена едва през 1980г. Но ние се запитахме – „ТОВА ЛИ Е НАЙ-ДОБРОТО КОЕТО ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ?”
За това ние искахме да повишим резултатите от слепващата се котешка тоалетна и намерихме отговора в пълнозърнестата царевица.
World's Best Cat Litter™  - ОПИТАЙТЕ РАЗЛИКАТА!
В основата на нашата патентована формула стои овладяването на естественото свойство на пълнозърнестата царевица да абсорбира течности, като осигурява изключителен контрол на миризмите и лесно почистване. World's Best Cat Litter™ съдържа хиляди малки пори които са като капан за лошите миризми и се слепва бързо на удобни за лесно събиране бучки. Благодарение на това, че е направена от 100% натурално царевично зърно е дълготрайно решение за домашните любимци, за хората и за планетата.
Повече информация:
Осезаем контрол на миризмите
World's Best Cat Litter™ е единствената котешка тоалетна направена от пълнозърнеста царевица. Това означава, че естествено абсорбиращата структура на зърната задържа неприятните миризми вътре в постелката.
Използвайки World's Best Cat Litter™ за елиминиране на неприятните миризми вие запазвате свежият въздух във вашият дом.
Гостите ви не отбелязват за лошо миришещата "кутия."
Някой котки отказват да ползват зле миришеща тоалетна, а вашата котка ще оцени контрола на миризми  на World's Best Cat Litter™.
Най-важното миризмите няма да застават между вас и вашата котка!
Бързо образуване на бучка
World's Best Cat Litter™ за кратко време улавя течностите и не позволяват на замърсителите да достигнат дъното и да залепват по стените на съда.
Бързото слепване позволява останалата постелка да стои суха и така намалява количеството постелка което изхвърляте. Това означава, че по дълго ще използвате World's Best Cat Litter™!
World's Best Cat Litter™ слепва така добре, че не е нужно да загребвате и ровите, за да намерите бучките, както е при другите котешки тоалетни. Влагата се абсорбира на повърхността в компактни и лесни за почистване бучки.
Лесно почистване
 Благодарение на своята патентована, бързо абсорбираща формула World's Best Cat Litter™ е лесна за почистване.
World's Best Cat Litter™ абсорбира течностите и ги държи далеч от лопатката, никога повече замърсена лопатка.
Почиствате съда за котешка тоалетна с по-малко усилия. Бучките на World's Best Cat Litter™ за здрави и не се разпадат.
Нека си го кажем направо: почистването на котешката тоалетна е по-лесно когато не мирише! World's Best Cat Litter™ улавя миризмите във всяка бучка!
Дълготрайна
World's Best Cat Litter™  улавя течностите и не им позволява да стигат до дъното или стените на съда.
Бързо съхнещата формула оставя останалата част от постелката суха. В резултат на това една опаковка World's Best Cat Litter™ от 3. 18 кг е достатъчна за една котка за 30 дни. Това спестява вашето време и пари!*
Натуралните абсорбенти в World's Best Cat Litter™ слепват тоалетната по-бързо в сравнение с другите тоалетни – така вие използвате по-малко тоалетна за по дълго време.
Малката опаковка е достатъчна за една котка за повече от 30 дни!
*Теста е калкулиран при редовно почистване и премахване на твърдите отпадъци при домашни условия.
Безопасна за хора и домашни любимци
Понеже World's Best Cat Litter™ е произведена изцяло от естествени съставки – без добавени химикали – е безопасна за котките. За разлика от силиконовите и минералните тоалетни тя не оставя прах.
Вашата котка може да ближе лапите си след използване на World's Best Cat Litter™, това е царевица!
Нашият патентован процес на производство от пълнозърнеста царевица е разликата която вие и вашата котка може да усетите.
Безопасна за планетата
Производителят на World's Best Cat Litter™ е горд да ви предложи възможността да изберете да използвате натурална  тоалетна която е безопасна за природата. Всичко е 100 % натурално и предлага една „зелена” алтернатива на другите котешки тоалетни. World's Best Cat Litter™ не съдържа продукти които се добиват в мини, сондажи или от химичен синтез. Произвежда се изцяло от възобновяеми източници – царевица и растителни материали отглеждани във ферми.
World's Best Cat Litter™ е безопасна за животните, хората и планетата!
World's Best Cat Litter™ е без синтетични химикали, смоли и ароматизатори.
Започнете да използвате натурална котешка тоалетна за доброто на вашата котка и на природата. Вижте как една малка торба котешка тоалетна може да промени вашият дом.

 

Код: Няма Категория:

Произведено в САЩ

magnifier