zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

ACANA

Acana Adult Dog 11.4 кг. с пиле

ACANA е премиум храна за кучета и котки, която се базира на хранителната философия, че всички кучета и котки трябва да се хранят спрямо еволюционната си адаптация и да се чувстват страхотно благодарение на храни със сигурни, качествени, пресни и разнообразни съставки. Компанията разполага със собствени фабрики, където се произвеждат храните, които са доказали се и признати навсякъде по света.

Висококачествена храна за кучета и котки ACANA

Компанията създава нов стандарт за качество в сферата на кучешката храна в две направления - спрямо еволюцията на домашния ви любимец на база месно съдържание и протеиново качество и спрямо качествено месо от сигурни ферми и доставчици. ACANA е символ на безпределна грижа за кучетата и котки, а ние от зоомагазин Zooland знаем това и затова сме подбрали най-добрите храни, които всички домашни любимци обожават.

Храни за кучета и котки на база на еволюцията

Домашните любимци – кучета - не винаги са били домашни и техния корен идва от прародителя им сивият вълк, а котките са произлезли от източната дива котка и през годините са се явили много и различни видове котки и кучета, но еволюцията им си остава винаги същата. Най-важното нещо, с което се съобразяват ACANA е това, че при приготвянето на храната за домашни любимци се водят от доказателствата, че храносмилателната система на днешните кучета и котки е същата като на техните прародители и нуждите им са същите. Всички храни за кучета и котки ACANA са отражение на различните видове меса, това че са свежи - току що "уловени" и количеството, което им е нужно.

За всички храни за котки и кучета ACANA важат следните постулати:

  1. Те са изключително богати на качествени протеини и свежо месо.
  2. Те имат месни добавки в големи количества.
  3. Всички те са с най-разнообразни меса в състава си.
  4. Храните за кучета и котки са с контролирани въглехидрати.
  5. Количествените им пропорции се равняват на цяла плячка.

Суровини за храни ACANA

От компанията ACANA вярват, че за да имат възможността да произвеждат максимално добри храни за котки и кучета заслуги имат най-вече техните първоизточници - канадските планински ферми, където се отглеждат животните, плодородните земи и кристалните води. ACANA предлагат наиситна голямо разнообразие от месни свежи елементи към диетата, което носи на всички котки и кучета перфектна диета, максимум хранителни вещества и естествена вкусна и полезна храна.

С какво е различна храната ACANA

Повечето производители на храни за кучета и котки твърдят, че техните продукти са пресни, а действително масово се замразяват в огромни разфасовки от по 25 килограма всеки, за по-голямо удобство, което води до неколкократно размразяване и замразяване. Като резултат от тези процеси храната е престояла поне няколко месеца преди да се превърне в кучешка или котешка храна с определен бранд. По-лошото е, че много компании ползват сухи смеси с неясен състав, които се разтварят в няколко части вода до получаването на нещо с вид на каша. И после му се слага етикет "прясно"...

За компанията ACANA е важно потребителите да са наясно с това какво точно купуват като храна за котки или кучета, затова ако е отбелязано на някоя храна, че е Fresh / Прясна - то тя е била само охладена, но не и замразявана. В случай, че на някоя от храните за кучета или котки има етикет RAW / Сурово, то някои съставките са били замразени, но са пресни. ACANA следят за всеки един дребен детайл в процеса на формирането на храната за домашни любимци като се започне от първоизточника и се стигне до готвенето единствено на висококачествени и безопасни храни.

Защо храните за кучета и котки на ACANA са различни

Храните на бранда се доставят и готвят във фабрики на компания с техни технолози по производство и така вие сте сигурни, че храните кучето или котето си с пресни продукти, грижливо подбрани с максимално внимание. Най-добрата храна за кучета и котки е именно тази, която е здравословна и балансирана за специфичните нужди на вашия домашен любимец. Това е най-добрият начин да осигурите на любимците си дълъг и щастлив живот. Ние от зоомагазин Zooland ви препоръчваме да давате единствено качествена храна за кучета и котки, която да им носи нужния баланс в диетата всеки ден. Важно е да храните кучето и котката си с правилната храна, за да им осигурите здраве и сила.

Всички храни за кучета и котки на марката ACANA  са направени от съставки, които са напълно подходящи и препоръчителни за хората и нито един от елементите не бива предварително обработван или консервиран - всичко е качествено и свежо. Ние от зоомагазин Zooland вярваме, че всички домашни любимци заслужват най-доброто и именно затова сме селектирали за вас всички топ храни за кучета и котки от най-реномираните марки на пазара. Избрахме за вас най-качествените храни за кучета и котки ACANA, защото се грижим те да имат всичко необходимо и знаем колко важни са те за Вас.

Храните за домашни любимци ACANA са направени само от най-добрите съставки и са най-добрия избор за вашето куче или котка. Ние от Zooland не просто ви предлагаме храна за кучета и котки, а само най-добрата храна за кучета и котки. Приятно пазаруване!

magnifier