zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Brit

Brit Care Crunchy Cracker. Insects with Rabbit enriched with Fennel - Лакомство за подсилване на имунната система на кучета със заешко и копър 200гр

Brit е чешка компания, която се занимава с производството на висококачествена храна за домашни любимци и ние от Zooland сме подбрали широк асортимент с изключително внимание и грижа за вашите котки и кучета. VAFO е компания, притежавана и управлявана от едно семейство, като нейни брандирани фирмени марки са: Brit, Brit Care, Brit Animals, Carnilove, Lets Bite, Profine и Sams Field. Тя е основана през 1994-та година, има дългогодишен опит и изнася своята продукция в повече от 70 държави по целия свят.

С любов към животните и най-високо качество от Brit

Философията на Брит се базира на грижата за здравето и щастието на всички домашни любимци по света и те са непреклонни към всяка проява на насилие върху животни. За производството на всички храни за кучета и котки на марката не се влагат никога съставки, които биха се отразили отрицателно на тяхното здраве. В производството на храните се използват изключително пресни продукти, не се използват соя, консерванти, съмнителни съставки или ГМО. Всички храни за кучета и котки Brit са хипоалергенни и са от изключително лесно уcвояеми от организма на домашните животни компоненти като пилешко, агнешко, сьомга, ориз и картофи.

Мотото на Brit : “Създаваме храна за домашни любимци с любов, за да им осигурим най-добрата грижа.”

Производствен процес и маркетинг на храни Brit

Управлението на компанията Brit се менажира в три иновативни фабрики за производство на храни за котки и кучета в Чехия. Маркетинговите им стратегии показват желанието им за иновации с участията им в международно признати форуми и изложения като Interzoo, Zoosphere, Zoomark и много други като Brit е сред най-големите спонсори на световни изложби за котки и кучета, които се провеждат именно в Чехия.

Храни за кучета Brit

Марката Брит предлага различни серии храни за кучета, за да може да отговори напълно и оптимално на нуждите на всяко едно куче в зависимост от спецификите на неговия живот, порода, възраст и здравословно състояние. Има серии храни за кучета Brit за кастрирани, за малки кученца, за възрастни кучета, серии спрямо породата на вашия домашен любимец, както и такава без зърнени добавки. За да могат с любов да помогне на всяко едно куче, Brit предлагат серии храни за кучета Sensitive, които са хипоалергенни формули от премиум висококачествена и пълноценна храна с ориз. Те са създадени специално за кучета, които страдат от наднормено тегло с цел намаляване на тяхното тегло. С грижа за кучета, които страдат от повишено тегло и с цел тяхното възстановяване, Brit предлагат и серия Weight loss - дивеч с картофи за кучета с повишена чувствителност към всякаква храна. За да бъде разнообразна и пълноценна диетата на вашето куче, ние от Zooland сме селектирали за вас и специални салами за кучета Brit с различни видове месо и риба спрямо предпочитанията на вашия домашен любимец.

Храни за котки Brit

Всяка котка има нужда от пълноценна и качествена храна, именно затова Brit предлагат различни видове и серии спрямо това дали е изцяло домашно гледана вашата котка, дали е стерилизирана или кастрирана, както и различни варианти спрямо размера и породата на вашия домашен любимец. Пълноценните серии храни за котки в напреднала възраст, които са стерилизирани или кастрирани и са с чувствителен стомах, са създадени изцяло на база хипоалергенни формули, които да поддържат здравето както на бъбреците, така и на пикочните пътища.

Качеството на храните Brit е винаги на първо място, тъй като това е приоритет на компанията като за производството на всички премиум храни се използва проверено и прясно пилешко месо и сьомга. В състава на нито една от храните на Brit няма да намерите соя или ГМО под никаква форма, тъй като отговарят на най-високите стандарти за качество ISO 9001 и HACCP. Имено за да можете да дадете на вашия домашен любимец най-добрата храна, ние от Zooland сме подбрали за вас селекция от висококачествени храни за кучета и котки Brit.

magnifier