zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Hill`s

HILL`S Dog PUPPY LARGE PERFECT DIGESTION- Храна за кученца от едри породи

Hill`s – висококачествена здравословна храна за кучета и котки

Hill’s е американска марка храни за кучета и котки, подкрепена от науката пълноценна храна, която ще поддържа вашия домашен любимец да изглежда и да се чувства по най-добрия начин. Марката предлага само първокласни храни за всяка възраст от живота на домашните любимци, така че да знаете, че получават всички хранителни вещества, от които се нуждаят. Hill's е специално разработена храна, създадена чрез науката, за да осигури перфектното хранене за котки и кучета от всички възрасти и породи.

Вълнуващата история на Hills

Имало едно време в Америка едно невероятно куче водач на име Бъди, което водело през 30-те години на 20 век един сляп млад мъж на име Морис Франк. Той обикалял из страната, за да разпространи идеята и ползата от кучета-водачи. Бъди бил горда немска овчарка, която за съжаление имала здравословен проблем - бъбречна недостатъчност и Морис го завел при ветеринарния доктор Морис - старши. Докторът след обстоен преглед преценил, че всичко се дължи на нездравословното хранене и в екип с жена си - Луиз Морис, сътворили иновативна храна за кучета. Луиз Морис и още 3 нейни помощнички приготвяли храната за кучета в тяхното мазе и я поставяли в буркани. Доктор Морис пращал храната за кучета на Морис, който продължавал да обикаля из страната заедно със своя верен Бъди. По време на транспортирането обаче бурканите с кучешка храна често се чупели и Морис взел решение и организирал да доставят на доктор Морис хиляди консервни кутии и машина за консервиране на храната - така започнало производството на консерви храна за кучета.

Ново начало или пътя на храните Hill`s

В началото на 1948-ма година доктор Морис подписал договор с Hill Packing Company в Канзас за консервиране на храна за кучета като дал лиценз да произвеждат по неговите иновативни рецепти различни храни за домашни любимци. След няколко години съвместна работа се появява Hill's Pet Nutrition, а през 1951-ва година доктор Морис е горд с лаборатория за изследвания. Доктор Марк Морис - младши, синът на доктор Морис, продължава неговата дейност и развива Hill's Pet Nutrition с голямо желание през последващите десетилетията. Той забелязва, че има голямо търсене на висококачествени храни за котки и кучета, в резултат на което създава храна за кучета и котки, които са здрави. В средата на 1968-ма година пускат сеерията Hill's Science Diet (Хилс) за продажба във някои ветеринарни клиники. Именно тази серия не спира да се равива и подобрява с годините и вече в асортимента й има над 50 различни храни за кучета и котки спрямо етапите на развитие и нуждите на всички здрави домашни любимци.

Храната за кучета и котки Hill's в наши дни

1976-та година е ключов момент в историята на бранда, защото компанията Colgate - Palmolive купува Hill's Pet Nutrition и бранда започва да се продава в повече от 86 държави. Продажбите на марката Hill's надминават 1 милиард щатски долара още през 1999-та година и растат с невероятни темпове със всяка изминала година. Безспорно доказателство за качеството на храните за кучета и котки Hill's (Хилс) е това, че почти всички ветеринарни лекари по целия свят препоръчват именно тях и хранят техните домашни любимци с Hills.

Пълноценна храна за кучета и котки за щастлив живот от Hill's

Hill's се превръщат в синоним на първокласна храна за кучета и котки и лидер в здравословните диети на домашните любимци в целия свят. Ние от Zooland също вярваме, че храната за котки и кучета е от фундаментално значение за доброто здраве и по-дългия и щастлив живот на кучетата и котките.

Hill's Pet Nutrition развива иновациите в грижата за домашните любимци, зародила се в далечната 1939-та година в дома на от един уникален ветеринар. Ние от Zooland оценяваме високо качествата на техните разработки и продукти, затова ви предлагаме най-добрите храни за домашни любимци на Hill's Science Plan и Science Diet. Приятно пазаруване!

magnifier