zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Orijen

Orijen Original 11.4кг. с 5 вида меса

ORIJEN - естествени храни за кучета и котки от природата

ORIJEN е канадска висококачествена храна за кучета и котки, която е основана през 1985-та година. ORIJEN произвеждат храни за домашни любимци направени единствено с висококачествени пресни и сурови съставки с всички полезни качества необходими за вашите кучета и котки. За пресните съставки се използва охлаждането като единствен метод за консервиране, а всички сурови съставки са замразени при най-добрите условия така, че да запазят максималната си свежест и полезни качества. Храните за кучета и котки са вдъхновени от диетите на предците на домашните любимци.

Като производител на храни за кучета и котки от над 35 години формулите на компанията са базирани на разгръщането на биологичния потенциал на животните с помощта на естествени съставки от природата. Компанията се концентрира най-вече върху чистите животински съставки, даващи максимално богата протеинова храна за домашни любимци. Ние от зоомагазин Zooland знаем колко е важно качеството, а не само количеството на кучешката и котешката храна, която давате на вашия любимец, именно затова сме селектирали всички топ марки на пазара за вас.

Заедно с вашия домашен любимец на върха

Вие се грижите за тялото си с най-добрите храни и съставки и искате същото за вашия домашен любимец. Избирайки качествените храни за кучета и котки ORIJEN вие инвестирате във вашия домашен любимец, като му осигурявате питателна храна за неговото отлично здравословно състояние. Защо съставките на бранда са винаги пресни или сурови - ето защо - за да имате максимално високи хранителни стойности и перфектен вкус за вашия домашен любимец. Те ще могат да се радват на здравословен живот и да живеят дълго и щастливо със супер храните ORIJEN. Можете да помогнете вашия домашен любимец да се чувства добре, знаейки, че той се храни с това, което е най-полезно за него.

Компанията предлага много богата гама от храни за домашни любимци от естествени продукти от най-добрите съставки, включително прясно месо, риба и зеленчуци. ORIJEN е създадена, за да осигури на вашия домашен любимец храната, от която се нуждае, за да живее дълго и здравословно. Философията на компанията е да предоставя висококачествени, безопасни и достъпни храни, които могат да помогнат на вашия домашен любимец да живее щастливо и здравословно.

Защо да изберете храна за кучета и котки ORIJEN

Ние от зоомагазин Zooland знаем, че кучетата и котките са неизменна част от семейството и имат право да живеят здрави и да бъдат щастливи. Те не са просто домашни любимци, а са част от семейството. Важно е да им давате най-добрите храни сред които са и ORIJEN, които ще им помогнат да водят дълъг, щастлив и здравословен начин на живот. Хубаво е да осигурявате балансирана диета за вашето куче и котка. Храната за кучета и котки ORIJEN съдържа правилната комбинация от хранителни вещества, която ще помогнат на вашия домашен любимец да е изпълнен с енергия. Компанията е сред малкото производители на храна за кучета и котки, които използват за суровина самo истинско висококачествено месо.

Съставките на всички продукти ORIJEN са изключително внимателно подбрани, за да се гарантира, че вашето куче и котка получават възможно най-доброто хранене. Те се произвеждат от най-качественото месо от специални ферми и стопанства и други съставки като се приготвят само с помощта на най-иновативните технологии.

Ние от Zooland сме подбрали за вашите невероятни кучета и котки само висококачествена храна за кучета и котки ORIJEN, така че сега вече имате възможност да им дадете най-добрата храна, която ще им доставя удоволствие и енергия да се впускат в нови и нови приключения. Кучетата и котките, хранени с продуктите на ORIJEN, живеят дълго, здравословно и щастливо. Това се дължи на факта, че тази храна за кучета и котки е не само вкусна, но и питателна и балансирана за здравето на вашия домашен любимец.

magnifier