zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА SPEEDY
Вход и Регистрация

Reflex

Reflex е марка висококачествени храни за кучета и котки, произведени прецизно с високотехнологични процеси в Турция. Всички рецепти за приготвянето на храните за кучета и котки са колаборация на съвместната работа на известни учени като самите храни са резултат от високотехнологични иновации в сферата на храните за домашни любимци. Целите на бранда са да отговори на нуждите на всеки един домашен любимец като му осигури пълноценна храна в зависимост от неговите нужди, перфектен вкус и най-добро качество на суровините за оптимално балансирана и полезна храна за кучета и котки.

Храна за котки Reflex

Ние то зоомагазин Zooland знам много добре, че най-важното нещо за всяка котка, за да има пълноценен живот и оптимално здравословно състояние, е качествената и балансирана диета през всеки един етап от развитието. Разнообразието от храни за котки Reflex се базира на различните хранителни потребности на всяка една котка и осигуряването на полезни и качествени продукти в зависимост от развитието в различните възрасти на котките.

Храна за котки Reflex Plus

Reflex Plus е специална серия храна за котки със специфични потребности, за да може всяка една котка да расте здрава, да има вкусна храна и да е щастлива. Специалната храна за котки ще откриете и във варианти със сьомга за много капризни пораснали котки без значение от породата, както и с пиле. Храните за котки от тази серия са изключително пълноценни като допълнително спомагат за заздравяването на кожата им и правят козината им по бляскава благодарение на повечето омега 3 и 6. Протеините в тази серия се доставят основно от сьомгата като това е и основата причина тя да е лесно смилаема, като има и допълнителни пробиотици в нея. Тези специфични формули са създадени конкретно за пораснали вече котки като са с повишено съдържание на висококачествена сьомга, което много се харесва на по-претенциозните котки и отговаря на техните нужди. Варианта на храна за котки с пиле е изключително добро решение, поради факта че подпомага имунната система и чревната флора. Има селекция храни за котки Reflex за малки котенца с пиле, за порастнали котки с агнешко и ориз, с пилешко и много други.

Храна за кучета Reflex

Ние то зоомагазин Zooland ви предлагаме богато разнообразието от храни за кучета Reflex, което се базира на различните хранителни нужди на всяко куче и осигурява здравословни и качествени продукти в зависимост от развитието на кучетата и спрямо тяхната възраст. Предлагаме Ви широка гама от храни за кучета Reflex, които са създадени, за да отговорят на нуждите на различните етапи от развитието на вашето куче. Сухите храни за кучета са най-подходящи за кученца и растящи кучета, тъй като съдържат всички хранителни вещества, от които кучето ви се нуждае, за да расте и да се развива правилно. Reflex е пълноценна храна за кучета, която е специално разработена, за да отговаря на хранителните изисквания на вашето куче. Тя е формулирана като висококачествен източник на протеини за ежедневната диета на вашето куче и съдържа всички основни хранителни вещества, от които се нуждае то за дълъг и здравословен живот.

Храна за кучета Reflex Plus

Reflex Plus е специална серия храна за кучета с определени нужди, за да може всяко едно куче да да бъде здраво и щастливо със стопаните си. Ние от Zooland знаем колко е важно да сте сигурни, че давате на кучето си правилната храна. Най-добрият начин да храните кучето си е да купувате най-добрата храна за кучета в зависимост от породата, възрастта му и специфичните му потребности.

Храната за кучета Reflex е направена от най-добрите съставки, които не съдържат никакви вредни добавки и консерванти. Тя се състои от естествени и здравословни протеини, витамини и минерали и е направена така, че да помогне на вашето куче да получи хранителните вещества, от които се нуждае, за да остане здраво и силно. Именно затова ние от зоомагазин Zooland сме селектирали за Вас най-качествените храни за кучета, които ще помогнат на кучето Ви да расте здраво и да развива пълния си потенциал.

magnifier