zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Royal Canin

От 1968-ма година компанията Royal Canin (роял канин) има една основна водеща цел и тя е да превърне добрата храна за кучета и котки в тяхно единствено лекарство и така успява с времето да създаде един по-добър свят и живот за всички домашни любимци.

Жан Катари е роден през далечната 1927-ма година в малко френско градче Пюи ан Веле като започва като ветеринарен лекар и в продължение на години работи основно с бикове и коне. От личния си опит се убеждава все повече, че храната дава най-голямо отражение върху здравословното състояние на всички животни. През 1968-ма година за първи път се явява така наречената „жълта супа“ за кучета и бранда Royal Canin е регистриран като търговска марка.

Royal Canin висококачествена храна за кучета и котки

През 1972-ра година Royal Canin биват придобити от групата Guyomarc'h, която разполага с изключително добри експерти с голям опит относно формирането и презентацията на различна храна за кучета. По този начин Royal Canin имат достатъчна самостоятелност, подкрепа от финансова гледна точка, както и невероятната възможност да развиват научни и изследователски проучвания. През 1974-та година висококачествените продукти на Royal Canin се предлагат в 8 европейски страни – Франция, Холандия, Белгия, Германия, Дания, Испания, Италия, а също така и Швеция.

 • За първи път се появява през 1980-та година пълноценната храна за кучета от едри породи Royal Canin A.GR, която е изключително популярна и без аналог на пазара по целия свят, а през 1985-та година бранда ROYAL CANIN навлиза на американския пазар.
 • През 1994-та година с пускането на иновативната серия храна за котки Royal Canin RCFI се поставя началото на тотална революция. Продуктите представляват суха храна за котки от 1-во качество, която се дистрибутира с помощта на развъдници за котки и ветеринари, докато в магазинната мрежа се предлага само мокра котешка храна.
 • Royal Canin Rcci Size е пусната за първи път 1997-ма година и е първата иновативна храна за кучета в света, която е на база размер и възраст на всяко едно куче.
 • 2002-ра година Royal Canin пускат на пазара иновативна храна за кучета в зависимост от тяхната порода Mini Yorkshire Terrier YPR 28, която е приспособена конкретно за техните физически и здравословни потребности.
 • 2009-та година на пазара се появява и първата серия мокри храни Feline Health Nutrition, което съвпада с отварянето на фабрика за производство на Royal Canin в Азия и доставките вече са по целия свят освен на Антарктика.
 • 2012-та година след 10 години научноизследователски труд се появява първата храна за кучета с алергии Anallergenic.
 • През 2018-та година Royal Canin откриват своята 15-та по ред фабрика в Южна Корея.

Роял канин са се концентрирали изцяло върху персоналните нужди на котките и кучетата и създават хранителни формули, които да им осигурят дълъг и здравословен начин на живот. Всички храни за кучета и храни за котки Royal Canin се тестват и приготвят с помощта на иновативни диети и проследяване на храненето.

Храна за кучета Royal Canin

Всяка храна за кучета Royal Canin е направена така, че да осигури здравословно хранене на вашия домашен любимец като са взети предвид всички нужди на вашето куче като размер, порода, възраст, както и начина му на живот.

Royal Canin спрямо възрастта на кучето

 • Храна за кученца Royal Canin (0-1 година) -. Тези формули на храни за малки кученца дават най-пълноценната грижа за доброто състояние както на майката при раждане и кърмене, така и на нейните бебета кученца. След отбиването на кученцата, те трябва да имат пълноценна храна около 4 пъти през деня като броя хранения и количеството храна за кучета се променя на 3 и после на 2 пъти дневно. Препоръчва се да давате храната за кучета в една и съща купичка докато свикне и ако решите да сменяте храната, то го правете плавно.
 • Храна за кучета в зряла възраст Royal Canin (1-7 години) - Всички храни за кучета от тази серия са адаптирани към специфичните хранителни потребности на  кучетата именно в тази възраст, както и към размера им и тяхната порода.
 • Храна за кучета в напреднала възраст Royal Canin (над 7 години) - Тези храни са изцяло адаптирани към хранителните нужди на възрастните кучета.

Royal Canin в зависимост от породата на кучето

Royal Canin в тази серия храна за кучета спрямо породата са отделили внимание на спецификите на всяка порода като Breed Health Nutrition е съставена от висококачествени продукти с нужните протеини като гранулите са с определена форма и размери, както и текстура подходяща за челюстта и захапката.

Храна за котки Royal Canin

Всички храни за котки Royal Canin са създадени за здравословно хранене на вашата котка в зависимост от нейния размер, порода и възраст.

 • Храна за котенца Royal Canin (0-1 година) - Тези храни за котенца ще са ви много полезни в етапа на изграждане на имунитета на вашето котенце, ще му помогнат в растеж и развитието.
 • Храна за котки в зряла възраст Royal Canin (1-7 години) - Храните за котки в зряла възраст са създадени така, че да осигуряват сили на котката ви и да й доставят удоволствие.
 • Храна за котки в напреднала възраст Royal Canin (7-12 години) - Тези храни за котки са оптимално пълноценни за здравето на вашия домашен любимец, туй като нуждите й от енергия и активността й се менят в този период.
 • Храна за възрастни котки Royal Canin (над 12 години) - Тези храни за котки ще отговорят на специалните нужди на възрастните котки.

Ние от зоомагазин Zooland знаем много добре, че всичко зависи от качеството на храните за домашни любимци, а то зависи от продуктите, как и кога са приготвени и начина им на обработка. Ето защо сме се доверили само на най-добрите марки храна за кучета и котки като роял канин, които подбират изключително внимателно всички съставки, така че оптимално да носят висококачествени хранителни стойности адаптирани спрямо нуждите на котките и кучетата.

magnifier