zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Bluwave 03 Вътрешен филтър за аквариум до 75 литра

123.43 лв.

Ferplast, Bluwave 03 - вътрешен филтър за аквариуми, за механична, биологична и химическа филтрация на водата. Мощен, но безшумен филтър с ниска консумация на електроенергия.

 

Код: 66103017 Категория:
ferplast

 

Bluwave е вътрешен филтър за аквариум, който комбинира в един единствен продукт три вида на филтрация : механична , биологична и химическа . На първо място механичната филтрация се осъществява благодарение на гъбата, която се намира във вътрешността и която събира много голяма част от остатъците от храна и други замърсявания във водата на аквариума. Това е най-съществената филтрация.  Благодарение на микропорестата структура на керамични пръстени във вътрешността и на пластмасовите топчета във филтъра, се получава биологичното филтриране. Освен това върху гъбата е нанесен активен въглен, което осигурява химическото филтриране и кристално чиста вода.  Филтърът е мощен, но същевременно безшумен и с ниска консумация на електроенергия.

Bluwave е практичен и лесен за почистване благодарение на подвижните си модули отвътре, може да бъде лесно поставен в аквариума, благодарение на вендузите.

Bluwave се предлага в четири размера: 03 , 05 , 07 и 09

 

Bluwave 03 Вътрешен филтър за аквариум до 75 литра

 

Дебит: 250 л./час

Мощност: 5.5 W

Гаранция, дадена от производителя Ferplast : 2 години

 

 

 

magnifier