zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Bluwave 07 Вътрешен филтър за аквариум до 250 литра

199.00 лв.

Ferplast, Bluwave 07 - вътрешен филтър за аквариуми, за механична, биологична и химическа филтрация на водата. Мощен, но безшумен филтър с ниска консумация на електроенергия.

 

Код: 66107017 Категория:
ferplast

Bluwave е вътрешен филтър за аквариум, който комбинира в един единствен продукт три вида на филтрация : механична , биологична и химическа . На първо място механичната филтрация се осъществява благодарение на гъбата, която се намира във вътрешността и която събира много голяма част от остатъците от храна и други замърсявания във водата на аквариума. Това е най-съществената филтрация.  Благодарение на микропорестата структура на керамични пръстени във вътрешността и на пластмасовите топчета във филтъра, се получава биологичното филтриране. Освен това върху гъбата е нанесен активен въглен, което осигурява химическото филтриране и кристално чиста вода.  Филтърът е мощен, но същевременно безшумен и с ниска консумация на електроенергия.

Bluwave е практичен и лесен за почистване благодарение на подвижните си модули отвътре, може да бъде лесно поставен в аквариума, благодарение на вендузите.

Bluwave се предлага в четири размера: 03 , 05 , 07 и 09

 

Bluwave 07 Вътрешен филтър за аквариум до 250 литра.

 

Дебит: 900 л./час

Мощност: 12 W

Производител: Ferplast, Италия

Вносител: "САМБС" ЕООД

Гаранция, дадена от производителя Ferplast : 2 години

 

 

 

magnifier