zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

CRICETI 9 SPACE оборудвана клетка за хамстер, 46 см

72.48 лв.

2 налични

Ferplast CRICETI 9 White DECOR - Оборудвана клетка с декорация, за хамстери и дребни гризачи с бяла решетка.

Оборудвана клетка за хамстери и други дребни гризачи. В нея има хранилка, поилка Drinky, къщичка и колело за дребни гризачи.

Criceti е пластмасова клетка с бяла решетка, много функционална, практична, съчетав много полезни аксесоари за гризачи.

Размери: 46 х 29.5 х 22.5 см.

 

Код: 57009060 Категория:
ferplast

Ferplast, Италия

С клетката Criceti 9 за гризачи можете да учите децата си как да се грижат за животните, като същевременно им позволяват да играят, благодарение на забавната тема на космоса и се пригответе да отидете на пътешествие на въображението! Вътре в пакета ще намерите малка хамстерска къща, оформена като космическа совалка, антени и цветни стикери - планети, космически совалки, астероиди и забавни извънземни - които могат да се използват за украса на базата. Клетката има аксесоарите, от които се нуждаят всички гризачи: пластмасова купа за храна и колело, което е от съществено значение, за да позволи на вашия домашен любимец да се упражнява и да се поддържа здраво.
Накрая, бутилката за вода, която може лесно да се прикрепи към телената решетка на клетката отвън: идеална за осигуряването на вашето малко гризаче с вода по всяко време.

Тази клетка за хамстер е изработена от твърда, боядисана телена решетка. Отгоре на клетката има малка врата, която може да се отвори и е полезна за нормалното почистване и е снабдена с предпазна закопчалка, която да предпази домашния любимец от случайно излизане.
За по-задълбочено почистване, просто отпуснете скобите отстрани, за да отделите лесно основата от решетката.

magnifier