zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

HILL`S SP Kitten Perfect Degistion- храна за котенца до 1г. за по-добро храносмилане с пиле и кафяв ориз 1.5кг

41.00 лв.

Във всяка котка живее една цяла екосистема – чревният микробиом, пълен с милиарди желани и нежелани бактерии, уникални за вашия домашен любимец. С правилните хранителни вещества за балансиране на микробиома, вие ще повлияете не само на храносмилателната система, но и на общото благосъстояние на домашния си любимец. Затова разработихме сухата храна за котенца Science Plan Kitten Perfect Digestion с нашия революционен микс от пребиотици ActivBiome+. Той подхранва уникалния микробиом на котката и ѝ помага да достигне пълния си потенциал.

Подхранва уникалния микробиом на котката и ѝ помага да достигне пълния си потенциал
100% балансирана храна с висококачествен протеин за оптимален растеж
С Activbiome+, ексклузивният микс от пребиотици на Hill's, който подхранва уникалния микробиом за здрав храносмилателен тракт
С кафяв ориз, който е щадящ за малките стомаси и подпомага процеса по отбиване
Допринася за нормални изпражнения и редовни изхождания с помощта на нашия специален микс от пребиотици
Апетитна храна с овес и ечемик, осигуряваща балансирано хранене за общото благосъстояние на вашия домашен любимец
Суха храна с DHA от рибено масло за здравословно развитие на мозъка и очите на котенцата
Приготвя се от висококачествени съставки
Препоръчва се от ветеринарните лекари

Hill's Science Plan Perfect Digestion Kitten за котенца съдържа ActivBiome+, ексклузивният микс от пребиотици на Hill's, който подхранва уникалния микробиом на котката и ѝ помага да достигне пълния си потенциал.

Храна с отличен вкус за дълъг и щастлив живот. Вие и Вашият любимец имате дълбока и специална връзка. Защото всеки миг, който прекарвате заедно, е специален, и именно затова ние се стараем да ви дарим с повече такива мигове.

Благодарение на висококачествените си съставки и подходящите хранителни вещества, Hill's Science Plan дава на Вашата котка храната, от която се нуждае, за да бъде здрава и щастлива през целия си живот.

Нашата храна за котки се прави от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които изисквания надвишават стандартите на индустрията.

Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. С всяка покупка на Hill’s Science Plan вие помагате за изхранването на над 100 000 бездомни животни, всеки ден, 365 дни в годината. Научете още на hillspet.bg/mission-forever-friend.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 

 

 

 

 

magnifier