zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Josera SensiJunior 15 кг; с ПАТИЦА и СЬОМГА

135.00 лв.

JOSERA SensiJunior за най-добрата смилаемост и приемане, за отглеждане на атлетични породи, както и за отглеждане на кучета с чувствителна храносмилателна система.

 

Josera SENSI JUNIOR - с патица, сьомга и диетични фибри за добро храносмилане, за бързо и здравословно израстване на вашето малко кученце!

Josera е изключително вкусна храна за кучета, която се приема добре от вашия четириног приятел. Подходяща е за кучета от всички породи. В Йосера няма добавки от соя или пшеница, нито изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти!

След продължителна употреба на храната ще забележите голямо подобрение в космената покривка на кучето си - козината става мека и лъскава, а опадването и намалява значително! Кучето огладнява по-рядко, т.к. храната е високо усвояема. Фeкалийте са добре оформени и така лесно може да почиствате местата където го разхождате.

Състав:
ориз; брашно от птиче месо ; птича мазнина; брашно от сьомга 10,0%; картофени протеини, брашно от сьомга 4,0%; птичи протеин, хидролизиран; захарно цвекло; Рожков брашно; лигноцелулоза; мая; натриев хлорид, калиев хлорид, цикория на прах; LEA семена.

Аналитичен състав :

белтъчини - 30,0%
съдържание на мазнини - 17,0%
сурови влакнини - 2,3%
сурова пепел - 6,0%
калций - 1,20%
фосфор - 0,90%
магнезий - 0,09%
натрий - 0,3%
калий - 0,5%
Метаболизирана Енергия: 16,5 MJ / кг
3956 ккал / кг

Производител: Josera, Германия

 

magnifier