zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Josera

Josera Geflugel 12.5кг Пълноценна храна с ПИЛЕ

Хранейки домашните си любимци с Josera Вие им давате премиум храна с висококачествени съставки и безкомпромисно немски качество. Компанията произвежда само и единствено висококачествена храна за кучета, котки и коне. Josera ви дава сигурността на първокласните храни за домашни любимци, създадени с любов, грижа и повече от 80 години опит. Най-голям приоритет за компанията е перфектното здраве на вашите домашни любимци, неповторимия вкус, оптимизираната смилаемост и адекватната грижа за всички животни. Ценностната система на зоомагазин Zooland изцяло се припокрива с тази на Josera, именно затова Ви предлагаме богат избор от първокачествени продукти за домашни любимци.

Разнообразие от храни за кучета Josera

Josera има много богат асортимент от храни за кучета в зависимост от различните етапи на живота им и те са с най-високо качество и прецизност. Независимо дали имате бебе куче или възрастно куче, дали домашния ви любимец е много активен или е по-лежерен и спокоен, дали има алергии или проблеми с теглото - премиум храните за кучета Josera ще ви осигурят правилния избор. Основните водещи принципи на компания са максималната отговорност към домашните любимци, техните стопани и безусловната грижа за околната среда.

Ние от зоомагазин Zooland ви предлагаме специална храна за кучета с алергии с варианти патешко месо и картофи, както и сьомга, а за възрастни или много чувствителни – с патешко. Много добро решение по време на активния живот на порасналите кучета е варианта на пълноценната кучешка храна с пиле, агнешко, агнешко с ориз, както и сьомга.

Причини да заложите на храна за кучета Josera

  • Безпрецедентно немско качество и подбор на продуктите
  • Josera е семейна компания с дългогодишен опит
  • Компанията има вътрешна лицензирана лаборатория, която ви осигурява топ качество на всички суровини
  • Оптимизирано съотношение между цена и качество
  • Само висококачествени суровини
  • Дългогодишен опит над 80 години
  • Компания с грижа за околната среда и природата по време на производствените процеси на храните за кучета, котки и коне

Josera - храна за кучета с мисия

Правилното хранене е много индивидуално за всеки един домашен любимец и именно затова Josera приготвят точната храна за всяко куче в зависимост от неговите предпочитания и специфики. Всички съставки в храните за кучета Josera са грижливо обработени и пакетиране в запазващи аромата безвредни опаковки. Иновативните храни за кучета Josera са символ на успеха на компанията, чиято движеща сила са професионалисти, които работят с любов и желание за обща мисия. Мисията на компанията е да произвежда премиум висококачествена храна за домашни любимци благодарение на местни производства във високотехнологична фабрика в Бавария, Германия.

Вкусна премиум храна за кучета с внимателно подбрани първокласни съставки

Здравословното състояние и щастието на вашето куче зависят най-много от неговото правилно хранене. С грижа към вашите домашни любимци, ние от зоомагазин Zooland сме подбрали тази страхотна колекция храни за кучета Josera, които ще осигурят балансирана диета на вашето куче. Всички храни за кучета Josera са приготвени от специално подбрани висококачествени съставки, проверени и внимателно опаковани, гарантирайки че кучето ви ще се наслади на всички полезни качества с неустоим вкус.

Храните за кучета Josera са оптималния избор за всяко едно куче като имате възможност за избор от различни видове като лека храна, такава, подходяща за много активни кучета и храна за кучета с определена чувствителност на стомашния тракт. Ще откриете и специално подбрани храни за много възрастни кучета и за малки кученца, които ще радват вашето куче и ще му осигурят максимално здравословен начин на живот.

Характеристики на храните за кучета Josera

Основна и най-важна характеристика на храните за кучета Josera е, че те са внимателно подбрани и са съобразени със специфичните нужди на кучето ви. Всяка една храна на бранда е максимално пълноценна, оптимално балансирана с нужните протеини, калории и витамини, специално подбрани за кучето ви. Всички съставки са изключително висококачествени с произход Германия и са внимателно приготвени с максимално запазени хранителни стойности и невероятен вкус. Храните за кучета Josera са много лесно смилаеми и съдържат най-важните минерали и витамини за вашия домашен любимец.

Ние от зоомагазин Zooland с радост Ви предлагаме само най-добрите храни за кучета на пазара на промо цени, за да може кучето ви да е винаги здраво и щастливо. Без значение коя храна за кучета Josera ще изберете за вашия домашен любимец, бъдете сигурни, че сте осигурили на кучето си най-висококачествената храна за здравословен, щастлив и много активен начин на живот.

magnifier