zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Нашийник Anipro Hexagon водоустойчива лента 25мм/35-55см с тока розово злато

32.20 лв.

Обковът на полипропиленовата лента с шарка на пчелна пита включва метална катарама и халки с първокласно качество на материала и покритието. Тези елементи осигуряват на продукта необходимата здравина и издръжливост. Основните характеристики на обкова са следните:

  • Метална катарама и халки: Изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на корозия.
  • Луксозно огледално покритие: Това покритие не само придава естетичен вид, но също така добавя допълнителен слой защита срещу износване и ръжда.
  • Лесно затваряне и отваряне: Катарамата е проектирана така, че да се отваря и затваря лесно с една ръка, което е особено удобно за бърза и лесна употреба.
  • Заоблени ръбове и лека извивка: Тези характеристики правят катарамата особено подходяща за нашийници, като осигуряват комфорт и предотвратяват дразнене на врата на вашия домашен любимец.
  • Устойчивост при натоварване: Обковът е тестван за натоварвания до 200 кг, което гарантира неговата надеждност дори при по-големи и силни домашни любимци.

Тези характеристики правят полипропиленовата лента с този обков отличен избор за изработка на нашийници и други аксесоари, които изискват висока издръжливост и комфорт.

magnifier