zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Piper Премиум консервирана храна за кучета, 400 гр

от: 3.50 лв.

Piper - Премиум консервирана храна за кучета - 400 гр.

Dolina Noteci  е една от най-хубавите местности в Полша  отличена като едно от седемте чудеса на страната в категория „Природа”. В тази долина се намира и Dolina Noteci Pet Food  - производителят на храните Пайпър. Носейки това име те се ангажират да произвеждат продукти близки до природата.

Суровините се доставят от местни производители, за да са намали въглеродния отпечатък върху продукта. Използваните плодове и зеленчуци също са расли в долината. Сътрудничеството на местни производители и  Dolina Noteci  гарантира високото качество на храните.

Създадена през 2009 г компанията използва най-модерното оборудване в Европа!

 

 

 

 

Код: 0905102 Категория:
Piper Премиум консервирана храна за кучета, 400 гр

За Пайпър:

  • Пълноценния състав отговаря точно на нуждите на възрастни кучета, съставът е селектиран на базата на съвременните стандарти и препоръки за хранене.
  • Избраните месо и месни продукти са източник на пълноценен протеин с висок коефициент на усвояемост.
  • Храната съдържа мастни киселини в пропорции гарантиращи правилния ход на обменните процеси - източниците на мазнини и ненаситени мастни киселини са мазнини и растителни масла.
  • Една малка добавка на сурови растителни материали осигурява лесно смилаеми енергийни съставки в количества, необходими за правилното стимулиране на хода на метаболитните процеси и като източник на диетични фибри за осигуряване на правилно стимулиране на храносмилателните процеси и регулиране на дефекацията.
  • Добавката от зеленчуци предоставя допълнителна порция от биологично активни вещества, които имат широк спектър на действие, стимулират обменните процеси и чувството за ситост.
  • Постоянният състав на храните Пайпър гарантира еднакво съдържание на хранителни вещества във всяка консерва.
  • Методът на производство не влияе на коефициента на смилаемост на хранителните вещества, така се гарантира тяхната висока усвояемост. Това е особено важно за поддържане на добър тонус на кучето.
  • Сервиране на храната в препоръчаните от производителя количества гарантира правилното хранене на домашния любимец, без риск от наднормено тегло или затлъстяване.
magnifier