zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Piper

Piper Adult 150гр. пауч - Телешки дроб и картофи , с масло от ленено семе

„Dolina Noteci”, Полша– едно от най-модерните предприятия за производство на храна за домашни любимци в Европа. Самото име отразява не само селското местоположение на фирмата, но и нейната дейност, която е здравословен начин на живот и правилно комбинирани храни за домашни любимци, направени с любов.
Храната за домашни любимци е съставена от най-добрите суровини, висококачествени продукти, пресни плодове и зеленчуци от местни доставчици. Благодарение на даровете на природата, предлагани от този чист регион, храната, произведена в Dolina Noteci, задоволява и най-изисканото животинско небце. Най-важното е, че целият процес може да бъде наблюдаван от всеки, тъй като съоръжението е пригодено за посещение от любители на животни.
От самото начало на дейността си фирмата си поставя за основна цел производството на висококачествени продукти и насърчаване на здравословното хранене на котки и кучета. Благодарение на използването само на внимателно подбрани съставки, преминаващи през многоетапен процес на селекция, както и работата на опитни техници, крайният продукт поставя Dolina Noteci сред водещите производители на висококачествена храна за домашни любимци. Компанията получава суровините си единствено от реномирани и надеждни доставчици, включени в „Списъка на квалифицираните доставчици за завода за производство на храни за домашни любимци Dolina Noteci“. Повечето месни продукти, използвани в производството на храни, отговарят на изискванията за качество на продуктите, предназначени за консумация от човека. Фирмата използва и пресни зеленчуци и плодове от местни доставчици – моркови, картофи, ябълки с консумативно качество, които се измиват и нарязват на място преди да влязат в производство. Освен това всички растителни материали са без ГМО. Мисията на компанията е да обучава клиенти и доставчици, че пълноценна и питателна храна за домашни любимци може да бъде приготвена само от продукти с най-високо качество. Животните заслужават най-доброто; следователно Dolina Noteci провежда одити на доставчиците, за да е сигурна, че в храната влизат само пресни и строго контролирани съставки. Това позволява на производителя да гарантира качеството и вкуса на своите продукти, които са ценени не само в Полша, но и в чужбина. От 2016 г. фирмата отваря врати за своите клиенти, които могат да посетят производствената база и да наблюдават процеса на производство на храни за домашни любимци. Dolina Noteci желае да бъде прозрачна за своите клиенти; Следователно, показва пресни суровини, използвани за производството на храна за домашни любимци. Клиентите могат да помиришат и да се убедят, че в храната се добавят само най-добрите съставки.

magnifier