zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Royal Canin Exigent Aroma - Суха храна за изключенително капризни котки

от: 12.80 лв.

За изисканите котки, които предпочитат храната си по аромата, предлагаме Royal Canin Aroma Exigent. Тази храна разполага с изразен естествен аромат, който привлича капризните котки. Независимо от факта, че котките са хищници, те често избират храната си въз основа на вкуса. Само ако ароматът им удовлетвори изискванията, те ще приемат тази храна. Котките са особено избирателни по отношение на миризмата на храната и показват изключително придирчиво поведение.

Royal Canin Aroma Exigent е специално създадена, за да отговори на хранителните нужди на изтънчените и чувствителни към миризми котки:

  1. Добра усвояемост на храната: Храната разполага с комплекс "Aromatic Attraction", който предоставя изразен естествен аромат, осигурявайки най-добра усвояемост от чувствителните към миризми котки. Съчетавайки вкус, структура и балансирано съдържание на минерали, тя отговаря и на всички съвременни изисквания за хранително съдържание и усвояемост на храната за котки.
  2. Красива козина: Биотинът и поречовото масло (богати на омега-6 мастни киселини) поддържат здрава и красива козина.
  3. Запазване на идеалното тегло: Намаленото съдържание на калории гарантира поддържане на идеалното тегло на котката.

Котките проявяват различни предпочитания спрямо храната поради вид, раса, предишен опит и навици. Royal Canin предоставя три вида храни от серията Exigent, създадени специално за чувствителни към храна котки. Освен Royal Canin Aroma Exigent за тези, които са чувствителни към миризми, серията включва и Exigent 35/30 за чувствителни към текстурата и Exigent 42 за тези, които са чувствителни към храна. Тези храни отговарят на индивидуалните и естествени предпочитания на различните котки, предоставяйки им кулинарно удоволствие и отговаряйки на техните хранителни нужди.

magnifier