zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация
SALE 10%

Royal Canin Outdoor - Храна за котки които живят на открито

от: 49.20 лв.

Суха храна за пораснали, активни котки, които живеят предимно на открито; с високо съдържание на калории, за здрави стави, с ценни антиоксиданти за укрепване на защитните сили на организма.

За много котки няма по-добро удоволствие от кръстосване през своята територия, катерене по дърветата и ловуване на плячка. Ако вашата любимка води активен начин на живот, изборът на правилната храна е от съществено значение за нейното общо здраве.

Royal Canin Outdoor е създадена, за да отговори на специалните хранителни потребности на вашата активна котка, предоставяйки всички необходими хранителни вещества. Високото съдържание на калории осигурява енергията, необходима за поддържане на жизненост и енергия. Съчетанието от мастни киселини омега 3 EPA и DHA подпомага здравето и подвижността на ставите.

Котките, които живеят на открито, изискват силна имунна система, за да се справят с приключенията, които ги очакват. Специалният комплекс от антиоксиданти с витамини C и E, заедно с таурин и лутеин, подсилва естествените съпротивителни сили на организма и стимулира имунната система. Така вашата котка е подготвена за активен живот, пълен с катерене, скокове и лов.

Основни характеристики на Royal Canin Outdoor:

  • Подходяща за пораснали котки, които живеят на открито, до 7 години.
  • Адаптирана към активния начин на живот на котката.
  • Оптимална форма на гранулите, лесни за поемане и стимулиращи хигиената на устата.
  • Допринася за добро здраве на кожата и ставите.
  • Силна имунна система чрез специален комплекс от антиоксиданти.
  • Поддържа здравето на червата с пребиотици.
  • Съдържа глюкозамин и хондроитин за подкрепа на ставите.
  • Оптимално съдържание на минерали за поддържане на здравето на пикочните пътища.
  • Подобрява бариерната функция на кожата и здравето на козината.

Обещанието на Royal Canin за качество на продуктите гарантира, че Royal Canin Outdoor предоставя пълноценно и балансирано хранене, което отговаря на индивидуалните нужди и стил на живот на вашата котка.

Съчетаването на консервирана и суха храна в комбинирано хранене предоставя цялостно и подсилва положителните страни на двете храни. Консервираната храна предоставя важни хранителни вещества и подпомага здравето на бъбреците и пикочните пътища. Сухата храна е подходяща за естественото хранително поведение на котките и поддържа концентрацията на хранителни вещества. Комбинирането на двете форми е по-природосъобразно и полезно за здравето на вашата котка.

magnifier