zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Royal Canin STERILIZED LOAF POUCH за кастрирани кучета над 10 месеца 85гр

2.60 лв.

Пълноценна храна за кучета - За кастрирани кучета в зряла възраст над 10 месеца - Кучета със склонност към натрупване на наднормено тегло.

Поддържане на идеално тегло

Помага за поддържане на идеалното тегло на кастрирани кучета чрез намаляване приема на калориите с 10%.

Хранителна програма за грижа за кучето

Осигуряване на здравословно и балансирано хранене с перфектната комбинация от нашите сухи и мокри формули.

 

Код: BS75N Категория: Етикет:
royal canin

Метаболизмът на вашето куче често се забавя след кастрация и може да откриете, че кучето е по-щастливо на дивана отколкото да приключенства, но то все още е гладно при хранене. Добре известно е, че балансираното хранене помага на животните да се справят по-добре със здравните предизвикателства. Десетилетия на напреднали клинични проучвания за кучешкото хранене са на ваше разположение чрез храната за кастрирани кучета като вашето. Подходяща за кучета от всички размери, ROYAL CANIN® Sterilised пастет е специално адаптирана с активни хранителни вещества, да задоволи гладът на вашето куче като го поддържа в добра форма и активно.

ROYAL CANIN® Sterilised пастет е вкусна рецепта богата на високоусвояеми протеини, специално адаптирани за нуждите на вашето куче. Протеините в тази храна помагат да поддържате мускулатурата на вашето куче като същевременно намаляват приемът му на калории и мазнини.

Какво още? ROYAL CANIN® Sterilised пастет е с умерено съдържание на мазнини и оптимална комбинация диетични фибри за подпомагане поддържането на вашето куче с идеално тегло докато то се чувства заситено. В допълнение към този вкусен пастет нашата Steirlised хранителна програма се предоставя и под формата на хрупкави гранули. И двете храни са пълноценни и перфектно се допълват една друга. А защо да не пробвате вкусно допълнение към гранулите? Предложете на вашето куче ROYAL CANIN® Sterilised пастет и наблюдавайте предимствата от висококачествените хранителни вещества дозирани да поддържат вашето куче в добра форма, активно и здраво.

Състав
месо и животински субпродукти, вторични растителни продукти, зърнени култури, масла и мазнини, минерали, захар.

 

Добавки:
Хранителни добавки:
витамин D3 (190 IU/кг), E1 [желязо] (2 мг/кг), E2 [йод] (0,3 мг/кг), E4 [мед] (2,4 мг/кг), E5 [манган] (0,6 мг/кг], E6 [цинк] (6 мг/кг).

 

суров протеин 8.4 %
мазнини 4.0 %
сурови влакнини 1.3 %
сурова пепел 1.5 %
влажност 81.0 %

Препоръчително дневно количество според производителя:

Тегло на кучето Паучове
5 кг 4 + 1/2
10 кг 7 + 1/2
20 кг 12 + 1/2

 

magnifier