БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА SPEEDY
Вход и Регистрация

Sera costapur 50мл. срещу кожни паразити

11.50 лв.

Прапарат за вода срещу Ichthyophthirius multifiliis и други едноклетъчни кожни паразити

Препарат против Ихтиофтириус Ichthyophthirius multifiliis (болестта – бели точки) и други едноклетъчни кожни паразити, като Ichthyobodo necatorChilodonellaTrichodinaBrooklynella и Cryptocaryon irritans (последния в соленоводен аквариум) както и срещу гъбични инфекции (микози).
Аквариума трябва да бъде затъмнен по време на лечението. За употреба в сладководен и морски аквариум.

Внимание: хрущялни риби (Chondrichthyes) и безгръбначни не понасят лечението.

 

 Информация при употреба : Sera costapur е препарат против едноклетъчното Ichthyophthirius и други паразити по рибките ( Costia , Chilodonella , Trichodina и др. ) в сладководния и соленоводния аквариум . Повишаване на температурата с няколко градуса ( в зависимост от вида на рибката ) и аерацията ще повишат ефекта . Sera ectopur обогатява водата с кислород , спомага за отделяне на паразита от рибката и така повишава ефективността на Sera costapur . По време на третирането изключете UV лампата и отстранете активния въглен от филтъра . Разклати добре преди употреба ! Добавете на първия и третия ден по 22 капки на всеки 40 л. вода . При по тежки случаи добавете на петия и седмия ден по 22 капки на 40 л. вода . След третиране с препарата Ви препоръчваме частична смяна на водата и филтриране със Sera super carbon или добавяне на Sera toxivec . За по бързо възстановяване след прекарана болест и засилване устойчивостта на рибките към болести Ви препоръчваме Sera fishtamin . При соленоводните аквариуми да се използва за лечение само в карантинен съд .

Sera costapur е опасен за водораслите и мекотелите в морския аквариум . За профилактика на новозакупени рибки : Добавете 4 капки на всеки 25 л. вода и оставете рибките в карантинния аквариум за няколко дни .

Състав : В 100 мл. Sera costapur се съдържат : малахитово зелено 0.18 гр. ; разтвор формалдехид 5.89 мл. ; дестилирана вода до 100 мл.

Съхранение : На тъмно място със стайна температура 15 – 25 *С . Съхранявайте на недостъпно за деца и домашни любимци място . Не използвайте след срока на годност . Да не се използва при животни за човешка консумация . При третиране със Sera costapur не използвайте препарати на други фирми .

 

Тегло 0.20 кг
Популярно в магазина: аквариуми за рибки
Код: 121501 Категория:
SERA
magnifier