zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

HILL`S SP CULINARY CREATIONS Adult Medium Duck & Potatoes – суха храна за кучета от средните породи с патешко и картофи

155.00 лв.

Hill's Science Plan Canine Adult Medium with Duck&Potatoes е пълноценна суха храна за кучета над 1 година, съчетаваща първокласно хранене  с неустоим вкус и текстура, която съхранява здравето на кучетата в разцвета на живота им. Специална формула с висококачествен протеин от патешко, картофи и други лесносмилаеми съставки.

  • 100% балансирано хранене с вкусни съставки и неустоима текстура на гранулата, която вашето куче ще хареса
  • Висококачествен протеин от патешко за чиста мускулна маса
  • С картофи и други лесносмилаеми съставки
  • Неустоим вкус и реални ползи за оптималното здраве на вашето куче
  • Апетитно преживяване за кучето ви, осигурено от науката

Вкусна и полезна храна за дълъг и щастлив живот. Вашият най-верен приятел винаги ви посреща с радост и дарява с безусловна любов. Всеки миг, който прекарвате заедно, е специален, затова ние се стремим да ви осигурим повече такива мигове. Със своите здравословни съставки и подходящи хранителни вещества HILL'S SCIENCE PLAN дава на вашето куче храната, от която се нуждае, за да бъде здраво и щастливо през целия си живот.

Нашата храна за кучета се прави от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които изисквания надвишават стандартите на индустрията.

Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. С всяка покупка на Hill’s Science Plan вие помагате за изхранването на над 100 000 бездомни животни, всеки ден, 365 дни в годината. Научете още на hillspet.bg/mission-forever-friend.

 

 

magnifier