zooland
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 89ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Вход и Регистрация

Royal Canin EXIGENT LOAF POUCH За кучета с капризен апетит 85гр

2.60 лв.

Пълноценно хранене за кучета - За кучета над 10-месечна възраст - За кучета с капризен апетит

Много апетитно
Много добри вкусови качества: Съдържащи съставки и висококачествени протеини, специално подбрани за техните вкусови качества, за да се гарантира максимален прием.

Грижа за кучета с различни чувствителности
Осигуряване на пълноценно и балансирано хранене, с перфектната комбинация от сухи и мокри хранителни формули.

 

Код: BT29M Категория: Етикет:
royal canin

Знаете ли, че вашето куче има много добро развито чувство за вкус? При хранене вашето куче оценява не само текстурата, но също и аромата и размера на порцията храна, която му давате. Ако вашето куче е с капризен апетит, може да задоволите апетита му с вкусно и пълноценно хранене, което то не само ще приема, но и ще се наслаждава.

Подходящо за кучета от всички размери, ROYAL CANIN® Exigent пастет включва хранителни вещества, от които вашето куче се нуждае, за да води здравословен начин на живот. Започнете да изхранвате веднага с това вкусно гурме, което е обожавано дори от най-подбиращите кучета.

Всички продукти на ROYAL CANIN® са пълноценни и съдържат 100% висококачествени мазнини, протеини, фибри, витамини и минерали за нуждите на вашето куче за доживотно благополучие.

В допълнение към този вкусен пастет нашата хранителна програма за капризни кучета се предоставя и под формата на хрупкави гранули. И двете са пълноценни и перфектно се допълващи се една друга. А защо да не пробвате пастет като вкусно допълнение към гранулите?

magnifier